ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Bettina: Προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Κακοκαιρία Bettina: Προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
INTIME / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μεγάλη επιχείρηση διεξήγαγε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην πλατεία Καλλιθέας στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, όπου οι δυνατοί κατά περιόδους άνεμοι που φυσούσαν από το πρωί της Κυριακής ξερίζωσαν και έριξαν ένα μεγάλο πλάτανο πάνω σε αυτοκίνητο.

Το δέντρο έπεσε σε στέγαστρο και καταπλάκωσε δυο σταθμευμένα οχήματα, με το ένα μάλιστα να έχει σχεδόν καταστραφεί. Η πυροσβεστική υπηρεσία επιχειρεί στο σημείο και προσπαθούν να σηκώσουν τον πλάτανο, να τον απομακρύνουν και να απεγκλωβίσουν τα οχήματα. Στο σημείο επιχείρησαν 9 άτομα με 3 οχήματα της υπηρεσίας.

Voria.gr

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, δεν σημειώθηκε καποιος τραυματισμός από την πτώση του δέντρου.

Δέντρο έπεσε στον δρόμο προς το αεροδρόμιο

Ένα δέντρο έπεσε στον δρόμο προς αεροδρόμιο «Μακεδονία», στη Θεσσαλονίκη, λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούν από χθες, σύμφωνα με δημοσίευμα του thestival.gr.

Το συμβάν έγινε γύρω στις 10:00 κοντά στη διασταύρωση, στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο. Το δέντρο έπεσε στο οδόστρωμα, ενώ από καθαρή τύχη εκείνη την ώρα δεν περνούσε όχημα από το σημείο.

thestival.gr

Χαλκιδική: Ξηλώθηκε παραλία στο Πολύχρονο

Προβλήματα και στη Χαλκιδική προκάλεσε η κακοκαιρία Bettina και οι θυελλώδεις άνεμοι, φαινόμενα τα οποία υποχωρούν σταδιακά.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα του ThessToday.gr, οι άνεμοι ξήλωσαν την παραλία στην περιοχή Πολύχρονο του νομού, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στο πλακόστρωτο.

ThessToday.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ