ΕΛΛΑΔΑ

Νέος Κόσμος: Γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι - Την κακοποιούσε ο σύντροφός της

Νέος Κόσμος: Γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι - Την κακοποιούσε ο σύντροφός της
Eurokinissi

Εφιαλτικές στιγμές έζησε 36χρονη στην περιοχή του Νέου Κόσμου, όταν ο σύντροφός της, μετά από άγριο επεισόδιο που είχαν μεταξύ τους, την πέταξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος, όπου διέμεναν.

Ο άνδρας Ασιατικής καταγωγής, όπως καταγγέλλει η νεαρή γυναίκα, την είχε φυλακισμένη μέσα στο διαμέρισμα. Όταν η άτυχη 36χρονη αντέδρασε, εκτυλίχθηκε άγριο επεισόδιο μεταξύ τους, με την ίδια να πέφτει από το μπαλκόνι του σπιτιού της στον 3ο όροφο και να προσγειώνεται σε εξώστη διαμερίσματος του 1ου ορόφου.

Όπως προκύπτει από την καταγγελία του θύματος στην αστυνομία, το σκηνικό του τρόμου σημειώθηκε στις 19:35 του Σαββάτου (02.12.2023). Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σήμα της ΕΛ.ΑΣ «η 36χρονη Κινέζα, ευρισκόμενη εντός οικίας 3ου ορόφου όπου διαμένει με τον σύντροφό της και κατόπιν επεισοδίου, έπεσε από τον εξώστη και προσγειώθηκε στον εξώστη οικίας 1ου ορόφου. Η παθούσα φέρει τραύματα στο δεξί κάτω άκρο και στο κεφάλι.

Επιπλέον δήλωσε ότι ο σύντροφός της, της είχε δέσει τα κάτω και τα άνω άκρα για μια ημέρα και την κρατούσε εντός της οικίας. Ο σύντροφός της, είχε αποχωρήσει προ αφίξεως των αστυνομικών προς άγνωστη κατεύθυνση και σύμφωνα με την παθούσα, πιθανόν να κινείται προς τον αερολιμένα προκειμένου να ταξιδέψει για την Κίνα. Ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του αερολιμένα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ