ΕΛΛΑΔΑ

Ν. Κόσμος: Για βιασμό, ξυλοδαρμό και ληστεία καταγγέλλει η 36χρονη τον σύντροφο της

Ν. Κόσμος: Για βιασμό, ξυλοδαρμό και ληστεία καταγγέλλει η 36χρονη τον σύντροφο της
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του 40χρονου ομοεθνή συντρόφου της φέρεται να έζησε η 36χρονη Κινέζα που έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος του, στο Νέο Κόσμο επί της οδού Σφιγγός 39, το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στην αστυνομία, η 36χρονη η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ με τραύματα στο δεξί κάτω άκρο και στο κεφάλι, ο 40χρονος σύντροφος της την κακοποιούσε, την κρατούσε με τη βία στο διαμέρισμα, την είχε δέσει χειροπόδαρα, ενώ φέρεται να την είχε βιάσει.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα, που από τον τρίτο όροφο κατέληξε στον εξώστη του διαμερίσματος του 1ου ορόφου, κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της, την έδεσε χειροπόδαρα και την κράτησε κλειδωμένη στο διαμέρισμα μία ολόκληρη ημέρα, την γρονθοκόπησε, την βίασε και την λήστεψε με απειλή ψαλιδιού.

Η ίδια κατάφερε να λυθεί με αιχμηρό αντικείμενο και για να σωθεί πήδηξε από την μπαλκονόπορτα.

«Άκουσα έναν πολύ δυνατό θόρυβο από πάνω. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιο έπιπλο», δήλωσε γειτόνισσα.

«Την πήρα μέσα, έκλεισα την πόρτα μη τυχόν έρχεται κάποιος από πίσω της. Έτρεχε αίμα από το χείλος και μετά είχε χτυπήσει και το πόδι της», αναφέρει άλλη μαρτυρία.

Από τις μαρτυρίες των ενοίκων της πολυκατοικίας που διέμενε ζευγάρι φέρεται ότι οι τσακωμοί τους ήταν συχνοί.

Σε ότι αφορά τον 40χρονο Κινέζο δράστη, παραμένει άφαντος καθώς κατάφερε και διέφυγε πριν φτάσει στο σημείο η Αστυνομία.

Το θύμα, δήλωσε ότι πιθανόν ο δράστης, να κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο για να διαφύγει και για αυτό έχει εκδοθεί σήμα για την αναζήτησή τους προς όλες τις Υπηρεσίες.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ