ΕΛΛΑΔΑ

Ναύπλιο: Αιματηρή συμπλοκή με έναν σοβαρά τραυματία - Μεταφέρθηκε στην Αθήνα

Ναύπλιο: Αιματηρή συμπλοκή με έναν σοβαρά τραυματία - Μεταφέρθηκε στην Αθήνα
ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Τον σοβαρό τραυματισμό ενός Ρομά που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας καθώς έχει δεχθεί πυροβολισμό στο κεφάλι, είχε ως αποτέλεσμα η αιματηρή συμπλοκή δύο οικογενειών που εκτυλίχθηκε σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας, σε καταυλισμό στη Νέα Κίο Αργολίδας

Το ένα από τα δύο άτομα που επιχείρησαν να λύσουν τις διαφορές τους με τα όπλα, είναι βαριά τραυματισμένος, καθώς έχει δεχθεί σκάγια από καραμπίνα στο κεφάλι.

Την ίδια στιγμή η κατάσταση του άλλου ρομά που επίσης έχει τραυματιστεί φέρεται να είναι πιο ελαφριά.

Ένταση επικράτησε έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου το απόγευμα της Δευτέρας (4/12), όπου μεταφέρθηκαν δύο τραυματίες από πυροβολισμούς, που σημειώθηκαν νωρίτερα σε επεισόδια σε καταυλισμό Ρομά στη Νέα Κίο στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα argolikes eidiseis, δύο άτομα από διαφορετικές οικογένειες, που έχουν προστριβές μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν στον καταυλισμό της Νέας Κίου, έβγαλαν όπλα και άρχισαν να πυροβολήσουν ο ένας εναντίον του άλλου.

Στο νοσοκομείο, που μεταφέρθηκαν οι τραυματίες, συγκεντρώθηκαν δεκάδες Ρομά. Εκεί οι συγκεντρωμένοι τσακώθηκαν ξανά στον εξωτερικό χώρο μεταξύ τους και έπεσαν και πάλι πυροβολισμοί, με έναν Ρομά να τραυματίζεται.

Η Ασφάλεια Ναυπλίου διενεργεί έρευνα για την υπόθεση ενώ υπάρχουν φόβοι για συνέχιση των επεισοδίων μεταξύ των δυο οικογενειών.

Οι κάτοικοι της περιοχής έντρομοι από τους πυροβολισμούς έχουν κλειστεί στα σπίτια τους, ενώ στο σημείο σπεύδουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ