ΕΛΛΑΔΑ

Ξάνθη: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 19χρονη μετά από τροχαίο με εγκατάλειψη – Άφαντος ο οδηγός

Ξάνθη: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 19χρονη μετά από τροχαίο με εγκατάλειψη – Άφαντος ο οδηγός
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολήσει η Αστυνομία για να βρει τον οδηγό που χτύπησε και εγκατέλειψε 19χρονη στην Ξάνθη (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) Eurokinissi

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Καβάλας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η 19χρονη που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό αυτοκινήτου στην περιοχή του Π. Ζυγού Ξάνθης με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκηνυγητό για τον εντοπισμό του.

Η 19χρονη φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως και ιατρικώς δυνατό.

Το τροχαίο έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης (06/12) και όπως αναφέρουν τα www.xanthinea.grη αστυνομία χτενίζει όλη την περιοχή προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο ασυνείδητος οδηγός.

Η άτυχη κοπέλα, που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της, τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Ξάνθης και στη συνέχεια σε αυτό της Καβάλας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες φαίνεται πως το όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα ήταν πιθανότητα μαύρου χρώματος, ωστόσο η Αστυνομία συνθέτει προσεκτικά το παζλ όλων των διαθέσιμων στοιχείων ώστε να φτάσει άμεσα στην ταυτοποίηση του δράστη.

Παράλληλα, παρακαλούνται όσοι πολίτες έχουν την παραμικρή πληροφορία για το εν λόγω ατύχημα, που θα μπορούσε να οδηγήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης, να απευθυνθούν στην Αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ