ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Καλύβια: Κακοποιητική συμπεριφορά από το θύμα καταγγέλλουν οι συγγενείς

Τραγωδία στα Καλύβια: Κακοποιητική συμπεριφορά από το θύμα καταγγέλλουν οι συγγενείς
EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Κακοποιητική συμπεριφορά που πολλές φορές έφτανε στα όρια του εξευτελισμού βίωνε, σύμφωνα με τους συγγενείς του, ο 16χρονος από τον 70χρονο πατέρα του, τον οποίο την Παρασκευή (22/12) έφτασε στο σημείο να σκοτώσει με δυο μαχαίρια καταφέρνοντας του αλλεπάλληλες μαχαιριές.

Οι συγγενείς του παιδιού περιέγραψαν στις καταθέσεις τους στην αστυνομία ότι ο 16χρονος ζούσε μια εφιαλτική ζωή δίπλα στον πάτερα του, γεμάτη κακοποίηση και προσβολές, ενώ η μητέρα του η οποία είναι αλλοδαπή και ο 18χρονος αδερφός του είχαν εγκαταλείψει το θύμα γιατί επίσης δεν άντεχαν την κακοποιητική συμπεριφορά του.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν έλεγαν στο 16χρονο να κάνει υπομονή και όταν ενηλικιωθεί να φύγει και αυτός από το σπίτι για να γλιτώσει από την εφιαλτική ζωή που ζούσε δίπλα στον πατέρα του.

Το παιδί αμέσως μετά τη σύλληψη του περιέγραψε όσα ζούσε από τον πατέρα του με τα πιο μελανά χρώματα, που περιλάμβαναν εκτός από προσβολές και ξυλοδαρμό και σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο κόμπος χθες έφθασε στο χτένι και σε μια στιγμή το μυαλό του θόλωσε, πήρε δύο μαχαίρια από το σπίτι και άρχισε να του καταφέρει απανωτά χτυπήματα.

Αμέσως μετά ειδοποίησε τη μητέρα του, η οποία όταν πήγε στο σπίτι βρήκε τον πρώην σύντροφο της νεκρό στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Το θύμα είχε αναγνωρίσει και τα δύο παιδιά που είχε κάνει με την αλλοδαπή μητέρα τους με την οποία όμως ποτέ δεν είχε παντρευτεί, ενώ η γυναίκα είχε εγκαταλείψει με το ένα της παιδί το σπίτι πριν λίγο καιρό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ