ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Καλύβια: 16χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του

Τραγωδία στα Καλύβια: 16χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του
Eurokinissi

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (22/12) στα Καλύβια, όπου ένας 16χρονος φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μία γυναίκα κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ γύρω στις 10.00 το βράδυ και ανέφερε ότι ο ανήλικος γιος της την ενημέρωσε ότι είχε ένα επεισόδιο με τον πατέρα του, 71 ετών και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 16χρονος διαπληκτίστηκε με τον πατέρα του και στην συνέχεια πήρε ένα μαχαίρι καταφέροντάς του πολλαπλά χτυπήματα.

Στη συνέχεια, ο ίδιος κάλεσε την μητέρα του και την ενημέρωσε για το έγκλημα που είχε διαπράξει και κλήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Αμέσως οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο που τους υπέδειξε η μητέρα του 16χρονου όπου βρήκαν νεκρό τον 71χρονο άνδρα και συνέλαβαν τον ανήλικο δράστη.

Ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που οδήγησαν στην τραγωδία με την έρευνα της ΕΛΑΣ να βρίσκεται σε εξέλιξη και την μητέρα να καταθέτει, ενώ διερευνάται και το εάν ο ανήλικος πατροκτόνος βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ