ΕΛΛΑΔΑ

Κινητοποιήσεις καθηγητών με το άνοιγμα των σχολείων

Κινητοποιήσεις καθηγητών με το άνοιγμα των σχολείων
Eurokinissi

Σε τρίωρες καθημερινές στάσεις εργασίας αρχής γενομένης από την προσεχή Δευτέρα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, προχωρούν οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης,  διαμαρτυρόμενοι για την διαδικασία αξιολόγησης εκπαιδευτικών.

Με ανακοίνωση της η ΟΛΜΕ εκφράζει την διαφωνία της στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και προχωρά από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου σε κινητοποιήσεις υπό την μορφή τρίωρων στάσεων εργασίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση οι 3ωρες στάσεις εργασίας αφορούν την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια εργασίας και θα πραγματοποιούνται καθημερινά μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΛΜΕ οι στάσεις εργασίας πραγματοποιούνται προκειμένου να μην υλοποιηθεί η διαδικασία αξιολόγησης των εκπαιδευτικών.

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ για τις στάσεις εργασίας

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ, σε υλοποίηση της απόφασης της ΓΣ Προέδρων των ΕΛΜΕ (11-2-2023), προκηρύσσει 3ωρες στάσεις εργασίας για την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια εργασίας από Δευτέρα 8/1 έως και Τετάρτη 31/1/2024 στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της ΥΑ 9950/ΓΔ5/27-01-23 (παρακολούθηση μαθημάτων από αξιολογητές κλπ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ