ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: Συνελήφθησαν τρία μέλη συμμορίας που προέβαιναν σε κλοπές δικύκλων

Πειραιάς: Συνελήφθησαν τρία μέλη συμμορίας που προέβαιναν σε κλοπές δικύκλων
INTIME

Τρία μέλη εγκληματικής ομάδας που προέβαιναν σε κλοπές δικύκλων στον Πειραιά συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στον Πειραιά.

Πρόκειγια για δύο 17χρονους και έναν 44χρονο που κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικής ομάδας για διακεκριμένες κλοπές και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ αναζητείται συνεργός τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν τους 17χρονους από κοινού με συνεργό τους, να κινούνται με μοτοποδήλατο, το οποίο είχε κλαπεί και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Στη θέα των αστυνομικών οι κατηγορούμενοι προσπάθησαν να διαφύγουν, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό και έναν εκ των δύο επιβαινόντων.

Σε κοντινό σημείο, εντοπίστηκε και ο 44χρονος ο οποίος μετέφερε δίκυκλο σε υπόγεια οικία και σε έλεγχο που ακολούθησε εντός αυτής, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν επιπλέον 9 κλεμμένα δίκυκλα, πλήθος εξαρτημάτων δικύκλων και κινητό τηλέφωνο.

Σημειώνεται, ότι ο ένας 17χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν ως εμπλεκόμενος σε ληστεία.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ