ΕΛΛΑΔΑ

Μέγαρα: Ένταλμα σύλληψης για τον πατριό που ξυλοκόπησε βάναυσα τον 4χρονο

Μέγαρα: Ένταλμα σύλληψης για τον πατριό που ξυλοκόπησε βάναυσα τον 4χρονο
Eurokinissi

Ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη εκδόθηκε για τον 23χρονο που φέρεται να ξυλοκόπησε βάναυσα το 4χρονο αγοράκι στα Μέγαρα.

Το παιδί παρότι αποσωληνώθηκε, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και ήδη με παρέμβαση της εισαγγελίας τα αδέλφια του έχουν απομακρυνθεί από το σπίτι.

Σε βάρος του 23χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο φερόμενος ως δράστης της άγριας κακοποίησης του παιδιού, είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας καθώς και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος

Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της μητέρας του και ο οποίος νοσηλεύεται στο Παίδων.

Η αποσωλήνωση έγινε την Κυριακή (14/1) και σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθένω έκτοτε ανταποκρίνεται σε λεκτικά ερεθίσματα, εκτελεί εντολές, έχει καλή κινητικότητα δεξιού άνω και κάτω άκρου ενώ υπολείπεται η κινητικότητα του αριστερού άνω και κάτω άκρου. Παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε σταθερή κατάσταση.

Όσον αφορά τα τρία ανήλικα αδέλφια του, τα οποία εισήχθησαν στις 11.01.2024 κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθήνας παραμένουν νοσηλευόμενα στο Ορθοπεδικό Τμήμα συνοδευόμενα από την μητέρα τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ