ΕΛΛΑΔΑ

Γλυφάδα: Σε σοκ η Δέσποινα Καρνέση που έχασε αδερφή και σύζυγο - Τι συνέβη με τον καπετάνιο

Γλυφάδα: Σε σοκ η Δέσποινα Καρνέση που έχασε αδερφή και σύζυγο - Τι συνέβη με τον καπετάνιο
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Στο σημείο του μακελειού βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η Δέσποινα Καρνέση που σώθηκε σαν από θαύμα από το φονικό. Τραγική φιγούρα η γυναίκα που έχασε αδερφή και άνδρα από τα πυρά του 76χρονου Αιγύπτιου.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν πως είχε μεταφέρθεί στο νοσοκομείο, βρισκόμενη σε σοκ στην συνέχεια επέστρεψε έξω από τα γραφεία της εταιρείας της.

Συντετριμμένη προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, ενώ δίπλα της βρίσκονται συγγενείς και υπάλληλοι της εταιρείας οι οποίοι προσπαθούν να της συμπαρασταθούν.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, ο 76χρονος έψαχνε εναγωνίως και την Δέσποινα Καρνέση με στόχο να την σκοτώσει, καθώς τη θεωρούσε συνυπεύθυνη για την απόλυσή του.

«Τον παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει»

Την ίδια ώρα, σοκαριστικά είναι και τα λόγια της συζύγου του καπετάνιου που επίσης έχασε τη ζωή του από τα πυρά του Αιγύπτιου. «Τον παίρνω τηλέφωνο εδώ και μισή ώρα και δεν απαντάει», έλεγε η σύζυγος του καπετάνιου, Ηλία Κουκουλάρη, ενός από τα θύματα των πυροβολισμών που εξαπέλυσε ο 70χρονος στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, πριν αυτοκτονήσει.

Η γυναίκα του καπετάνιου μίλησε στον Alpha όταν ακόμα δεν είχε ενημερωθεί για τα θύματα και προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβαινε, ενώ ο γαμπρός της ήταν καθ' οδόν για να μάθουν περισσότερα. «Τον παίρνω τηλέφωνο, προσπαθώ εδώ και μισή ώρα και δεν απαντάει», έλεγε η γυναίκα σοκαρισμένη. Όπως είπε, ο Ηλίας Κουκουλάρης εργαζόταν στη συγκεκριμένη ναυτιλιακή για 32-33 χρόνια.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 76χρονος, με το όνομα Ελ Μπουράι (οι συνάδελφοί τον φώναζαν Άρη) είχε απολυθεί (εργαζόταν ως φύλακας στο σπίτι της ιδιοκτήτριας) και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος είχε προσχεδιάσει από πολύ καιρό πριν την επίθεση, με βασικό ζητούμενο να εκδικηθεί τους «υπεύθυνους».

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας πυροβολήθηκε στο κεφάλι, ενώ τα άλλα δύο θύματα στο σώμα.

Η εφοπλίστρια και ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρίας Μαρία Καρνέση.

Έτσι, το πρωί της Δευτέρας έφτασε με το αυτοκίνητό του έξω από την εταιρεία, πάρκαρε στο υπόγειο και μπήκε στα γραφεία έχοντας μαζί του μία καραμπίνα.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της ΕΛΑΣ εντόπισαν στο αυτοκίνητό του ένα κρυμμένο περίστροφο.

Εurokinissi

Κατά την είσοδό του απευθύνθηκε στους εργαζόμενους φωνάζοντας: «Ήρθα για να λύσουμε το πρόβλημά μας, ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε».

Έντρομοι υπάλληλοι της εταιρείας ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό, όπως και γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Eurokinissi

Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι γνώριζε καλά το κτήριο, απέκτησε πρόσβαση από το υπόγειο της επιχείρησης, κατευθύνθηκε αρχικά στον ημιόροφο, άρχισε να πυροβολεί κατά πάντων, αφήνοντας πίσω του τρεις νεκρούς, πριν ο ίδιος δώσει τέλος στη ζωή του, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν δίπλα και την καραμπίνα την οποία χρησιμοποίησε.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και δύο γυναίκες, οι οποίες είχαν κρυφτεί και κλειδωθεί σε μια τουαλέτα. Τις απεγκλώβισαν και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πήγαν για τις πρώτες βοήθειες.

Δεν έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο σίγουρα θα χρειαστεί να κάνουν εξετάσεις και να έχουν ψυχολογική υποστήριξη.

Εκτός από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, στο κτήριο πήγε και ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσει μακροσκοπικά τις σορούς και να ξεκινήσει η διαδικασία της σύνταξης του πορίσματος νεκροψίας – νεκροτομής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ