ΕΛΛΑΔΑ

Κιλκίς: Ένταση με αγρότες που θέλησαν να στήσουν μπλόκο στο τελωνείο Ευζώνων

Κιλκίς: Ένταση με αγρότες που θέλησαν να στήσουν μπλόκο στο τελωνείο Ευζώνων
«Ζεσταίνουν» τις μηχανές τους τα τρακτέρ ΙΝΤΙΜΕ / ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ένταση σημειώθηκε μεταξύ των αγροτών και των αρχών το βράδυ της Τετάρτης (14/2) στο τελωνείο Ευζώνων.

Εισαγγελέας και αστυνομία προειδοποίησαν με συλλήψεις όταν οι παραγωγοί ζήτησαν να μπλοκάρουν επί δύο ώρες τη λωρίδα των φορτηγών μετά τις 7 το βράδυ όπως έκαναν και την Τρίτη.

Είχε προηγηθεί αποκλεισμός στη λωρίδα των φορτηγών από τη 1 έως τις 3μμ.

Νωρίτερα, στο κλείσιμο της Εθνικής Οδού στον Ε65 που οδηγεί στην Καρδίτσα προχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης (14/2) οι αγρότες που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους. Σε δηλώσεις τους οι εκπρόσωποι του κλάδου επέμειναν στα αιτήματά τους και δήλωσαν αποφασισμένοι για κλιμάκωση του αγώνα τους.

Έκλεισε η Εθνική και στη Λαμία

Την ίδια ώρα, οι αγρότες που συγκροτούν το μπλόκο στην Σκάλα Αταλάντης, έκλεισαν ξανά την εθνική οδό και άναψαν φωτιές. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, από τις 16:00’ η εθνική έκλεισε και στα δύο ρεύματα, με τους αγρότες να ανάβουν φωτιές σε λάστιχα και ο ουρανός να γεμίζει μαύρους καπνούς.

Αγρότες: Έκλεισαν την Εθνική στην Καρδίτσα - Έκαψαν λάστιχα στο μπλόκο της Λαμίας

Σε συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού στο ύψος του κόμβου Πλατυκάμπου προχώρησαν και οι αγρότες της Λάρισας, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν και γενική συνέλευση προκειμένου να διαμορφώσουν την πρόταση που θα καταθέσουν στην αυριανή πανελλαδική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νίκαια και στην οποία θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ