ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Επίθεση «τσαντάκια» σε ηλικιωμένη - Την έσυρε στην άσφαλτο και την τραυμάτισε

Βόλος: Επίθεση «τσαντάκια» σε ηλικιωμένη - Την έσυρε στην άσφαλτο και την τραυμάτισε
Μια ηλικιωμένη γυναίκα PIXABAY

Στιγμές τρόμου έζησε μια ηλικιωμένη στον Βόλο, το βράδυ της Δευτέρας, στη συμβολή των οδών Αλαμάνας και Αγίων Αναργύρων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα gegonota.news, την ώρα που η ηλικιωμένη περπατούσε στον δρόμο, ένας νεαρός με ποδήλατο προσπάθησε να της αρπάξει την τσάντα.

Εκείνη έφερε αντίσταση πέφτοντας κάτω, με τον δράστη να μην εγκαταλείπει την προσπάθεια, καθώς την έσυρε περισσότερο από 10 μέτρα μπροστά σε αυτόπτες μάρτυρες.

Ανήλικος κυνήγησε τον δράστη

Ένας 16χρονος μαθητής, ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας κατέβηκε από το διαμέρισμα πολυκατοικίας και άρχισε να κυνηγάει τον δράστη, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ μια οδηγός που εκείνη την ώρα έστριψε στην οδό Αλαμάνας σταμάτησε με το αυτοκίνητό της και έτρεξε για βοήθεια.

Μάλιστα, είδε την γυναίκα γδαρμένη με καψίματα στο δέρμα από την τριβή στην άσφαλτο και γεμάτη μώλωπες. Το περιστατικό διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια και ενός επαγγελματία που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή ο οποίος φώναξε αμέσως την Αστυνομία.

Η γυναίκα που έσωσε την τσάντα της αλλά πλήρωσε αυτή την περιπέτεια με τραύματα, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από την οδηγό του αυτοκινήτου που έτυχε να είναι νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο του Βόλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ