ΕΛΛΑΔΑ

Αίγινα: O πατριός κακοποιούσε την θετή κόρη του από το 2013 - Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Αίγινα: O πατριός κακοποιούσε την θετή κόρη του από το 2013 - Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Σοκάρει νέα υπόθεση κακοποίησης

Unsplash

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από τη δράση του 36χρονου στην Αίγινα, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τη θετή του κόρη από την τρυφερή ηλικία των 14 ετών. 

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας φέρεται να βιντεοσκοπούσε τις ασελγείς πράξεις, υπό την ένοχη σιωπή της μητέρας του κοριτσιού.

Ο συλληφθείς, αλβανικής καταγωγής, κατηγορείται για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και περί ναρκωτικών. Τη σύλληψή του έκαναν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά.

Επιπλέον συνελήφθη και η μητέρα του θύματος, επίσης αλβανικής υπηκοότητας, σύνοικος του κατηγορουμένου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Τον 40χρονο, κατήγγειλε η 25χρονη σήμερα κοπέλα, η οποία κατέθεσε ότι μέχρι τα 18 της χρόνια την θώπευε, ενώ αργότερα προχώρησε και στον βιασμό της.

Επιπλέον, το θύμα αποκάλυψε πως ο εφιάλτης ξεκίνησε το 2013, όταν ήταν 14 ετών. Μάλιστα, η κοπέλα κατέθεσε ότι κάθε φορά που την κακοποιούσε σεξουαλικά έκανε χρήση ναρκωτικών και όλα αυτά υπό την ένοχη σιωπή της μητέρας της.

Κάποιες φορές έδινε χρήματα στο κορίτσι και δώρα προκειμένου να εξαγοράζει τη σιωπή της, ενώ παράλληλα την απειλούσε ότι θα δημοσιοποιήσει στο διαδίκτυο τις ασελγείς πράξεις.

Μετά από έρευνα στην κατοχή και στην οικία των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 1.505 γραμμ. κάνναβης,
  • αεροβόλο πιστόλι,
  • 4 μαχαίρια,
  • το χρηματικό ποσό των 18.275 ευρώ,
  • 3 ζυγαριές ακριβείας,
  • τρίφτης και
  • 3 κινητά τηλέφωνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ