ΕΛΛΑΔΑ

Αγ. Παντελεήμονας: 44χρονος συνελήφθη με ένταλμα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Αγ. Παντελεήμονας: 44χρονος συνελήφθη με ένταλμα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ένας 44χρονος, υπήκοος Αλγερίας, συνελήφθη στον Άγιο Παντελεήμονα βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα από τις βελγικές Αρχές που τον καταζητούσαν ως μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης, που είχε συμμετάσχει σε επιθέσεις στο Βέλγιο και τον αναζητούσαν οι Αρχές της χώρας.

Ο 44χρονος που φέρει τα ονόματα A.C. ή At. ή M. ή Ait. ή S. ή Sof. ή M. συνελήφθη χθες το απόγευμα (21/3) στη διασταύρωση των οδών Προύσσης και Λιοσίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο Τ.Α. Άγιου Παντελεήμονα, περιήλθαν πληροφορίες για Αλγερινής Εθνικότητας άτομο υπό στοιχεία «CHALΕΤ» α.λ.σ. , το οποίο κινείται στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και εκκρεμεί σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για αξιόποινη υποστήριξη σε τρομοκράτη που δραστηριοποιήθηκε σε χώρα Κράτους Μέλους της Ε.Ε.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής /Ομάδας ΔΙ.ΑΣ από κοινού με αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα εντόπισαν τον 44χρονο στη συμβολή των οδών Προύσσης και Λιοσίων και τον προσήγαγαν στο Τ.Α Αγ. Παντελεήμονα.

Αφού εξακριβώθηκαν τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητάς του, συνελήφθη, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για αξιόποινη υποστήριξη σε τρομοκράτη, μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης, που δραστηριοποιήθηκε από τον Νοέμβριο του 2014 έως και τον Ιανουάριο του 2015 στο Βέλγιο, οργάνωση, η οποία εξαρθρώθηκε από τις Βελγικές Αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ