ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: «Είδα τη γυναίκα να πέφτει αιμόφυρτη» κατέθεσε ο αστυνομικός της σκοπιάς

Άγιοι Ανάργυροι: «Είδα τη γυναίκα να πέφτει αιμόφυρτη» κατέθεσε ο αστυνομικός της σκοπιάς
ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS

Άνοιξε σήμερα ο κύκλος των καταθέσεων για την ένορκη διοικητική εξέταση που έχει διαταχθεί για την δολοφονία της 28χρονης έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους. Σήμερα κατέθεσε ο φίλος της 28χρονης που την συνόδευσε αλλά και ο αστυνομικός που βρισκόταν στη σκοπιά.

O 48χρονος σκοπός, ο οποίος είναι καταδικασμένος για πλαστογραφία και δίνει το «παρών» σε αστυνομικό τμήμα μια φορά τον μήνα, ουσιαστικά έβλεπε τον 39χρονο να δολοφονεί την 28χρονη Κυριακή στα 10 μέτρα μπροστά του και απλά κοιτούσε.

Στην κατάθεσή του, όπως ανέφερε το MEGA, είπε: «Ήρθαν στην υπηρεσία μας μια γυναίκα συνοδευόμενη με έναν άνδρα και τους παρέπεμψα στον αξιωματικό υπηρεσίας, επειδή μου είπε πως φοβάται κάποιο άτομο. Άκουσα τον άνδρα που την συνόδευε να λέει "την σπρώχνει". Αντίκρισα έναν άνδρα να είναι κολλημένος από πίσω της χωρίς να βλέπω τα χέρια του. Ο έτερος άνδρας απομακρύνθηκε από τη γυναίκα και τότε αντιλήφθηκα πως είχε ένα μεγάλο μαχαίρι, το οποίο είχε στην πλάτη της, και έπεσε αιμόφυρτη».

Ο 48χρονος φέρεται να επενέβη μόνο όταν ο 39χρονος αυτοτραματίστηκε και έπεσε κάτω. Το μόνο που έκανε ήταν να κλωτσήσει το μαχαίρι μακριά από τον δολοφόνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ