ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Ξεσπά ο πατέρας της Κυριακής - «Ζω τον χειρότερο εφιάλτη, μιλήστε, σωθείτε»

Άγιοι Ανάργυροι: Ξεσπά ο πατέρας της Κυριακής - «Ζω τον χειρότερο εφιάλτη, μιλήστε, σωθείτε»

Συγκέντρωση πολιτών έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. 

Εurokinissi

Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων

Μετά και την απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο 39χρονος δράστης ζητάει δικαιοσύνη και στέλνει το δικό του μήνυμα σε όσες πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

«Αυτό που μου έχει συμβεί είναι το χειρότερο που μπορεί να τύχει στον γονιό που καλείται να θάψει το παιδάκι του μετά από τόσες θυσίες που έκανα να το μεγαλώσω και να το φτάσω στην ηλικία των 28 ετών. Ζω τον χειρότερο εφιάλτη και δεν μπορώ να ξυπνήσω. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει και δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Βασανίστηκα και παιδεύτηκα να μεγαλώσω και τα δύο κορίτσια μου από την ηλικία των 5 και των 6 ετών η καθεμιά τους. Μόνος μου και να τα αποδώσω στην κοινωνία χρήσιμους ανθρώπους και ξαφνικά ήρθε ο δολοφόνος και μου σκότωσε την Κυριακή μου», λέει ο πατέρας της.

Μάλιστα, στο μήνυμά του προσθέτει: «Ξαναλέω και ζητώ από όλα τα κορίτσια και τις γυναίκες να μιλούν. Μιλήστε. Μιλήστε. Μιλήστε στους δικούς σας. Μην φοβάστε κανέναν! Η κορούλα μου δεν θα γυρίσει πίσω αλλά μπορούν να σωθούν άλλα κορίτσια».

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 39χρονος

Νοσηλευμένος, σε κρίσιμη κατάσταση, παραμένει στο νοσοκομείο «Αττικόν» βρίσκεται ο 39χρονος προφυλακισμένος δράστης που σκότωσε την 28χρονη Κυριακή έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρνων.

Τα ξημερώματα της Κυριακής ο 39χρονος ο οποίος βρισκόταν σε κελί μαζί με τρεις ακόμη κρατουμένους, έφυγε από το κρεβάτι του, πήγε στο μπάνιο του κελιού, έβγαλε τους επιδέσμους που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και το λαιμό του, και μετατρέποντας τους σε βρόχο, επιχείρησε να απαγχονιστεί, στηρίζοντάς τους σε μια βίδα της σωλήνωσης της τουαλέτας.

Κατά τη διάρκεια όμως της απόπειρας ο άνδρας υπέστη καρδιακή ανακοπή, έχασε τις αισθήσεις του και έμεινε ακίνητος σε καθιστή θέση δίπλα στο ντους. Στη συνέχεια εντοπίστηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και αμέσως εφαρμόστηκαν τα πρωτόκολλα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν και να αναλάβουν οι γιατροί της φυλακής. Οι γιατροί διαπίστωσαν έλλειψη σφυγμού, του παρέσχαν τις πρώτες βοήθειες με Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και ανέκτησαν το σφυγμό του ενώ στη συνέχεια διακόμιστηκε στο «Αττικόν» Νοσοκομείο Χαϊδαρίου, στη Μονάδα όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ