ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Κόκοτας: «Παραμένει διασωληνωμένος» - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου

Δημήτρης Κόκοτας: «Παραμένει διασωληνωμένος» - Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου
Ο Δημήτρης Κόκοτας TATIANA BOLARI/EUROKINISSI

Σε «εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση» παραμένει ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του Γενικού Νοσοκομείου Γεννηματάς, όπου νοσηλεύεται μετά από έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς που υπέστη. 

Ο γνωστός τραγουδιστής παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και οι νέες πληροφορίες από το νοσοκομείο δεν είναι ενθαρρυντικές.

Ο 55χρονος τραγουδιστή και συνθέτης, παραμένει σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, όπως ανέφερε το νοσοκομείο: «Ο κ. Κόκοτας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση», αναφέρεται στο νέο ιατρικό ανακοινωθέν του «Γ. Γεννηματάς».

«Υπάρχει ένα όριο διασωλήνωσης»

Μάλιστα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας σήμερα στο MEGA για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή επεσήμανε πως «...έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης, προς το παρόν δεν θα γίνει αυτές τις μέρες μία τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί την επόμενη κίνηση. Υπάρχει ένα όριο διασωλήνωσης και όταν αυτό το όριο ξεπεραστεί ή είναι οριακό, υπάρχει το επόμενο στάδιο που είναι πρωτόκολλο γι' αυτές τις καταστάσεις που πρέπει να ακολουθήσει η ιατρική ομάδα και πώς πρέπει να προχωρήσει», τόνισε η ίδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ