ΕΛΛΑΔΑ

Hλιούπολη: Θρίλερ με τη νεκρή μητέρα και τον γιο της - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Hλιούπολη: Θρίλερ με τη νεκρή μητέρα και τον γιο της - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛΑΣ EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/4) στην Ηλιούπολη, όπου μία μητέρα 63 ετών και ο γιος της 36 ετών βρέθηκαν νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε διαμέρισμα πολυκατοικίας πρώτου ορόφου στην Ηλιούπολη. Ωστόσο, τα μέχρι τώρα ευρήματα παραπέμπουν σε «θρίλερ», καθώς υπάρχουν και αρκετά αναπάντητα ερωτήματα.

Συγκεκριμένα, τα δύο πτώματα βρέθηκαν μέσα σε διαμέρισμα επί της οδού Θερμοπυλών. Έφεραν τραύματα στο κεφάλι από καραμπίνα που βρέθηκε στον χώρο. Την Αστυνομία ειδοποίησαν γείτονες μετά από έντονη δυσοσμία που προκλήθηκε.

Η κεντρική πόρτα ήταν διπλοκλειδωμένη, ενώ η πίσω της κουζίνας ήταν ανοιχτή. Τόσο ο γιος, όσο και η μητέρα είχαν να δώσουν σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη.

Οι συγγενείς τους ανησύχησαν και όταν έφτασαν στο διαμέρισμα ειδοποίησαν κλειδαρά για να ανοίξουν την πόρτα. Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ηλικιωμένη δούλευε ως τηλεφωνήτρια και ο γιος ήταν επίσης ιδιωτικός υπάλληλος.

Πιθανότατα το έγκλημα έγινε πριν από κάποια 24ωρα και σύμφωνα με εκτιμήσεις δεν αποκλείεται ο γιος να πυροβόλησε τη μητέρα και μετά να αυτοκτόνησε.

Ωστόσο, η αμφιβολία για τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που έσπευσαν στο σημείο γεννάται από το γεγονός ότι η καραμπίνα δεν βρέθηκε τόσο κοντά σε κάποιο από τα δύο πτώματα, γι' αυτό και ερευνούν όλα τα σενάρια. Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η ΔΑΑ.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Παράλληλα, το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές είναι και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Άλλωστε, η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν παραβιασμένη και το σπίτι ανάστατο. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, όπως και αυτό που θέλει την άτυχη γυναίκα και τον γιο της να έπεσαν θύματα εγκληματικής ενέργειας από διαρρήκτη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πατέρας της οικογένειας φέρεται να είχε βάλει τέλος στη ζωή του πριν από μερικά χρόνια, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μητέρα και γιος είχαν συχνά έντονους καβγάδες.

Απαντήσεις ενδεχομένως να δώσει και η εξέταση της καραμπίνας που βρέθηκε εντός του διαμερίσματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ