ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η οκτασέλιδη επιστολή του δράστη στην 28χρονη - Την είχε μαζί της στο Α.Τ.

Άγιοι Ανάργυροι: Η οκτασέλιδη επιστολή του δράστη στην 28χρονη - Την είχε μαζί της στο Α.Τ.

O 39χρονος που μαχαίρωσε την 28χρονη Κυριακή έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους

INTIME NEWS

Μια οκτασέλιδη επιστολή που είχε στείλει ο δράστης στην 28χρονη την οποία δολοφόνησε έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Την επιστολή σύμφωνα με το Star την είχε μαζί της η νεαρή γυναίκα όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα και αυτή αποκαλύπτει τον χειριστικό χαρακτήρα του 39χρονου δράστη. Το STAR αποκαλύπτει πόσο χειριστικός ήταν ο δράστης απέναντι στην Κυριακή. Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να γίνει το δικό του. Η επιστολή που ο ίδιος έγραψε προς την κοπέλα μαρτυρά πολλά.

Ο 39χρονος γράφει στην Κυριακή ότι έχει διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένειας. Προσπαθεί να την πείσει να είναι μαζί του με έναν τρόπο απόλυτα χειριστικό και φαίνεται ότι παρακολουθεί κάθε κίνησή της.

Της γράφει μεταξύ άλλων «Γιατί μου λες ψέμματα ότι βγαίνεις με την Π....; γιατί δεν με θέλεις; σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο. Σου είχα πει τα πάντα, αρκεί να είμαστε καλά μεταξύ μας. Όμως πάντα κάτι γινόταν και επειδή έκανα και εγώ τη... και τα κράταγα μετά έσκαγα και τα έκανα και εγώ με τη σειρά μου σκ...».

Στην επιστολή παραδέχεται ότι το κορίτσι του στάθηκε σε πολλά ενώ παραδέχεται τα δικά του λάθη.

«Περάσαμε πολλά και έκανα πολλά λάθη και εγώ όμως από την αρχή δεν σου είπα ψέμματα σε κάτι, σου είπα εδώ είμαι, αυτός είμαι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ μέχρι να γίνω τέλειος, όμως δεν είμαι και ένα ένα θα τα διορθώσω για να είμαστε όπως πρέπει».

Να σημειωθεί ότι αυτή η επιστολή δεν έχει ημερομηνία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ