ΕΛΛΑΔΑ

Αγ. Ανάργυροι: Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας από την οικογένεια της 28χρονης

Αγ. Ανάργυροι: Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας από την οικογένεια της 28χρονης

Θύμα και δράστης σε παλιές ευτυχισμένες στιγμές 

INTIME NEWS

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας θα δηλώσει σήμερα στην ανακρίτρια η οικογένεια της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε άγρια από τον πρώην σύντροφό της στο κατώφλι του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων όπου είχε καταφύγει για βοήθεια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δικηγόρου Έλενας Τζούλη που εκπροσωπεί την οικογένεια της Κυριακής και θα δηλώσει σήμερα παράσταση ενώπιον της 25ης Τακτικής Ανακρίτριας:

«Kατά το στάδιο της ανάκρισης θα διερευνηθεί και το έγκλημα της ανθρωποκτονίας δια παραλείψεως, σε βάρος όσων κρατικών οργάνων ευθύνονται για τη στυγνή δολοφονία. Στο ίδιο πλαίσιο, θα υποβληθούν αιτήματα σε όλες τις συναρμόδιες Αρχές, συμπεριλαμβανομένης της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, για την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών της Υπόθεσης κατά Παντός Υπευθύνου».

Η οκτασέλιδη επιστολή του δράστη στην 28χρονη - Την είχε μαζί της στο Α.Τ.

Στο μεταξύ, μια οκτασέλιδη επιστολή που είχε στείλει ο δράστης στην 28χρονη την οποία δολοφόνησε έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Την επιστολή σύμφωνα με το Star την είχε μαζί της η νεαρή γυναίκα όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα και αυτή αποκαλύπτει τον χειριστικό χαρακτήρα του 39χρονου δράστη. Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να γίνει το δικό του. Η επιστολή που ο ίδιος έγραψε προς την κοπέλα μαρτυρά πολλά.

Ο 39χρονος γράφει στην Κυριακή ότι έχει διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένειας. Προσπαθεί να την πείσει να είναι μαζί του με έναν τρόπο απόλυτα χειριστικό και φαίνεται ότι παρακολουθεί κάθε κίνησή της.

Της γράφει μεταξύ άλλων «Γιατί μου λες ψέμματα ότι βγαίνεις με την Π....; γιατί δεν με θέλεις; σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο. Σου είχα πει τα πάντα, αρκεί να είμαστε καλά μεταξύ μας. Όμως πάντα κάτι γινόταν και επειδή έκανα και εγώ τη... και τα κράταγα μετά έσκαγα και τα έκανα και εγώ με τη σειρά μου σκ...».

Στην επιστολή παραδέχεται ότι το κορίτσι του στάθηκε σε πολλά ενώ παραδέχεται τα δικά του λάθη.

«Περάσαμε πολλά και έκανα πολλά λάθη και εγώ όμως από την αρχή δεν σου είπα ψέμματα σε κάτι, σου είπα εδώ είμαι, αυτός είμαι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ μέχρι να γίνω τέλειος, όμως δεν είμαι και ένα ένα θα τα διορθώσω για να είμαστε όπως πρέπει».

Να σημειωθεί ότι αυτή η επιστολή δεν έχει ημερομηνία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ