ΕΛΛΑΔΑ

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του λέκτορα του ΑΠΘ

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του λέκτορα του ΑΠΘ
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του λέκτορα του ΑΠΘ, ο οποίος κατηγορείται ότι το 2013 δηλητηρίασε με αρσενικό την 31χρονη σύζυγό του και την γιαγιά της και κρίθηκε προφυλακιστέος την Περασμένη Παρασκευή.

Κατάθεση στις αρχές έδωσε μία 25χρονη φοιτήτρια, με την οποία συζούσαν τον τελευταίο χρόνο, ενώ έχουν αποκτήσει και ένα παιδί 16 μηνών.

Όπως αποκάλυψε η φοιτήτρια, διατηρούσε δεσμό με τον λέκτορα από τον Ιούλιο 2012, ενώ οι επαφές του συνεχίστηκαν και το διάστημα που η γυναίκα του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο (Αύγουστος 2013).

Σύμφωνα με την ίδια, «οι σχέσεις του με την γυναίκα του δεν ήταν ιδιαίτερα καλές, κυρίως μετά την γέννηση της κόρης τους και την απόφαση του ονόματός της».

Ο λέκτορας φέρεται να της είχε μιλήσει για την περίοδο νοσηλείας της γυναίκας του:

«Από τον Δεκέμβριο του 2012 μου είχε αναφέρει πως η γυναίκα του παρουσίασε γαστρικές ενοχλήσεις, που με τον καιρό η κατάσταση της υγείας της γενικότερα επιδεινωνόταν μέχρι τον Αύγουστο του 2013 που εισήχθη για τελευταία φορά στο νοσοκομείο για διάστημα ενός μήνα περίπου, όπου και κατέληξε». Ο ίδιος είχε αναφερθεί και στον θάνατο της και είχε πει στην ερωμένη του πως «απεβίωσε από δηλητηρίαση από αρσενικό και κάδμιο, όπως μου είπε από κατανάλωση νερού στο εξοχικό τους».

«Μετά τον θάνατό της γυναίκας του για τρεις εβδομάδες ήταν πολύ προβληματισμένος. Μετά το διάστημα αυτό οι δια ζώσης επαφές μας έγιναν συχνότερες, σχεδόν καθημερινές. Στο τηλέφωνο μιλούσαμε πάντα πολλές φορές την ημέρα», αναφέρει χαρακτηριστικά η φοιτήτρια.

Όπως ανέφερε ακόμα η φοιτήτρια, στις αρχές του έτους 2013, όπως της είχε πει, είχαν ξεκινήσει την διαδικασία του διαζυγίου από τη σύζυγό του, το οποίο τελικά βγήκε το καλοκαίρι του 2013 λίγο διάστημα πριν το θάνατό της.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, ο λέκτορας της έδειξε μάλιστα και το χαρτί του διαζυγίου, για να την πείσει πως χώρισαν, ωστόσο οι υπογραφές της φάνηκαν «περίεργες ως προς την γνησιότητά τους».

Μετά τον χωρισμό του από τη γυναίκα του, ο άντρας ισχυρίστηκε ότι μετακόμισε στο πατρικό του σπίτι και την κόρη τους συνέχισε να την έχει η μητέρα της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ