ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Πέντε βαριά τραυματίες έπειτα από ένοπλη επίθεση σε κάβα

ΗΠΑ: Πέντε βαριά τραυματίες έπειτα από ένοπλη επίθεση σε κάβα
Φωτογραφία Αρχείου AP Photo / Ethan Swope

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται πέντε άνθρωποι, οι οποίοι τραυματίστηκαν απο σφαίρες έπειτα από περιστατικό που σημειώθηκε σε κάβα στο Σρέβεπορτ της Λουιζιάνα, αργά το βράδυ της Κυριακής σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο KSLA.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστός ποιος είναι ο δράστης ενώ οι Αρχές διευκρίνισαν ότι οι τραυματίες δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Συγκεκριμένα, τέσσερις άνθρωποι βρίσκονταν έξω από το κατάστημα στην οδό Χιρν στο Σρέβεπορτ, ενώ ένας άλλος μέσα στην κάβα την ώρα που σημειώθηκε το περιστατικό, περίπου στις 21:00 το βράδυ χθες, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο.

Αυτό το συμβάν έρχεται μετά τα τραγικά γεγονότα στην Ινδιανάπολη όπου την Παρασκευή Οχτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε νέο συμβάν με μαζικούς πυροβολισμούς στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά σε γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών FedEx όπως ανακοίνωσε η αστυνομία

Σημειώνεται πως όλα τα θύματα βρέθηκαν σε εγκαταστάσεις του ομίλου ταχυμεταφορών FedEx κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης, όπου ένας ένοπλος άνοιξε πυρ, δήλωσε στους δημοσιογράφους η εκπρόσωπος της αστυνομίας Τζίνα Κουκ.

Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που νοσηλεύονται, πρόσθεσε η αστυνομία χωρίς να αναφέρει τον αριθμό τους.

Νωρίτερα, η αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι ο δράστης αυτοκτόνησε στο σημείο της επίθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ