ΚΟΣΜΟΣ

Ελαφάκι παγιδεύτηκε σε συρμάτινο φράχτη, αλλά η αστυνομία έσπευσε να το βοηθήσει (vid)

Ελαφάκι παγιδεύτηκε σε συρμάτινο φράχτη, αλλά η αστυνομία έσπευσε να το βοηθήσει (vid)
Ευτυχώς, φαίνεται ότι η εμπειρία από άλλες περιπτώσεις απελευθέρωσης μικρών ζώων των αστυνομικών απέδωσε καρπούς και λίγη ώρα αργότερα το μικρό ζώο ελευθερώθηκε AP Photo/Julio Cortez

Ένα μικρό ελαφάκι, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του, επιχείρησε να δρασκελίσει έναν αρκετά ψηλό συρμάτινο φράχτη, αλλά δεν τα κατάφερε. Το αποτέλεσμα ήταν να παγιδευτεί σε αυτόν.

Σύντομα οι φωνές του προκάλεσαν κινητοποίηση και στο σημείο έφθασε η... αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς που έσπευσαν να βοηθήσουν το ελαφάκι, «όταν η Υπηρεσία για τον Έλεγχο Ζώων δεν είναι διαθέσιμη, καλούν εμάς για να ελευθερώσουμε ζωάκια που έχουν παγιδευτεί».

Οι αστυνομικοί, εκπαιδευμένοι για άλλου είδους αποστολές και κυρίως για συλλήψεις, τα βρήκαν λίγο δύσκολα στο να ελευθερώσουν το πόδι του ελαφιού από τον συρμάτινο φράχτη.

Το πόδι του μικρού ζώου είχε εγκλωβιστεί για τα καλά στον φράχτη και το ελαφάκι έβγαζε κραυγές με έναν τόνο απελπισίας.

«Ναι, ξέρω, φίλε», ήταν η φράση με την οποία ο επικεφαλής της επιχείρησης προσπαθούσε να ηρεμήσει το ελαφάκι. Λίγη υπομονή ακόμη και όλα θα πάνε καλά.

Ευτυχώς, φαίνεται ότι η εμπειρία από άλλες περιπτώσεις απελευθέρωσης μικρών ζώων των αστυνομικών απέδωσε καρπούς και λίγη ώρα αργότερα το μικρό ζώο ελευθερώθηκε.

Μόλις αισθάνθηκε ότι το πόδι του απελευθερώθηκε από τον φράχτη, το ελαφάκι πήδηξε από τα χέρια των αστυνομικών και έτρεξε να φύγει, χωρίς να ρίξει βλέμμα πίσω του.

Τέλος καλό, όλα καλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ