ΚΟΣΜΟΣ

Θρήνος για τη Μαντόνα: Πέθανε σε ηλικία 66 ετών ο μεγαλύτερος αδερφός της

Θρήνος για τη Μαντόνα: Πέθανε σε ηλικία 66 ετών ο μεγαλύτερος αδερφός της
Ενώ η Μαντόνα έφυγε το 1978 για τη Νέα Υόρκη, όπου ξεκίνησε τη μεγάλη της καριέρα, ο Άντονι έμεινε στο Μίσιγκαν, πέφτοντας στα δίχτυα του αλκοολισμού Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File

Την απώλεια του μεγαλύτερου αδερφού της θρηνεί η Μαντόνα, η οποία δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Ο Άντονι Τσικόνε «έφυγε» σε ηλικία 66 ετών, όπως ανακοίνωσε ο Τζο Χένρι, σύζυγος της αδερφής της βασίλισσας της ποπ, Μέλανι Τσικόνε.

«Ο κουνιάδος μου Άντονι Τζέραρντ Τσικόνε, πήρε το τελευταίο αεροπλάνο χθες το βράδυ. Τον γνώριζα από τα 15 του, στην άνοιξη της ζωής μας στο Μίσιγκαν, πριν από τόσα χρόνια», δήλωσε.

Η Μαντόνα μεγάλωσε σε καθολική οικογένεια, με άλλα τέσσερα αδέρφια, από τα οποία το μεγαλύτερο ήταν ο Άντονι Τσικόνε. Ενώ η βασίλισσα της Pop έφυγε το 1978 για τη Νέα Υόρκη, όπου ξεκίνησε τη μεγάλη της καριέρα, ο Άντονι έμεινε στο Μίσιγκαν, πέφτοντας στα δίχτυα του αλκοολισμού. Εξαιτίας του πάθους του για το αλκοόλ, έγινε άστεγος και απομακρύνθηκε από την υπόλοιπη οικογένειά του.

Τον Δεκέμβριο του 2017, η Daily Mail ανέφερε ότι ο Άντονι είχε ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αργότερα επανασυνδέθηκε με την οικογένειά του.



Πριν από χρόνια, ο Άντονι έσπασε τη σιωπή του, μιλώντας κατά της Madonna, αλλά και της υπόλοιπης οικογένειάς του, κατηγορώντας τους ότι δεν ενδιαφέρονταν για εκείνον. «Είμαι ένα μηδέν στα μάτια τους, ένα μη άτομο. Είμαι μια ντροπή. Αν πάγωνα μέχρι θανάτου, η οικογένειά μου πιθανότατα δεν θα το γνώριζε επί έξι μήνες, ή δεν θα ενδιαφερόταν για αυτό», είπε το 2011, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Ο πατέρας μου θα ήταν πολύ χαρούμενος αν πέθαινα από υποθερμία, τότε δεν θα έπρεπε να ανησυχεί πια για μένα και το ενδεχόμενο να πεθάνω. Είναι μεγάλος και υποφέρει από κατάθλιψη», είχε πει τότε.

Για τη σχέση του με την αδερφή του είχε δηλώσει ότι αυτός και η τραγουδίστρια της «δεν αγάπησαν ποτέ ο ένας τον άλλον». «Δεν την αγάπησα ποτέ από την αρχή, ποτέ δεν με αγάπησε. Δεν αγαπήσαμε ποτέ ο ένας τον άλλον», είχε πει τότε στην Daily Mail.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ