ΚΟΣΜΟΣ

Μπόρις Τζόνσον: Πατέρας για όγδοη φορά ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας

Μπόρις Τζόνσον: Πατέρας για όγδοη φορά ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας
Η Κάρι Τζόνσον, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον instagram/ carrielbjohnson

Η Κάρι Τζόνσον, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, ανακοίνωσε σήμερα ότι το ζεύγος απέκτησε το τρίτο παιδί του.

«Καλωσήρθες στον κόσμο, Φρανκ Άλφρεντ Οντίσιας Τζόνσον, που γεννήθηκες στις 5 Ιουλίου, στις 9.15» έγραψε η 35χρονη Κάρι στο Instagram, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία της ίδιας που κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο.

«Λατρεύω κάθε λεπτό της νυσταγμένης φούσκας του μωρού. Το να βλέπω τους δύο μεγαλύτερους μου να αγκαλιάζουν τον νέο τους αδερφό με τόση χαρά και ενθουσιασμό ήταν το πιο υπέροχο πράγμα που είδα. Είμαστε όλοι εκστασιασμένοι. «Ευχαριστώ πολύ την απίστευτη ομάδα μητρότητας του NHS στο UCLH. Πραγματικά είναι οι πιο καταπληκτικοί, περιποιητικοί άνθρωποι. Νιώθω τόσο απέραντη ευγνωμοσύνη.
«Τώρα, μπορεί κανείς να προτείνει κάποια καλή σειρά/σετ κουτιών για φαγοπότι κατά τη διάρκεια του θηλασμού; 'Ώρα για ποτό'.

Το μωρό είναι το τρίτο που αποκτά μαζί το ζευγάρι, αλλά το όγδοο του αρθρογράφου της Daily Mail, Μπόρις Τζόνσον. Ο πρώην πρωθυπουργός έχει τέσσερα παιδιά από τον γάμο του με τη δικηγόρο Marina Wheeler. Έχει επίσης ένα πέμπτο παιδί, τη Stephanie Macintyre, με τη σύμβουλο τέχνης Helen Macintyre.

https://www.instagram.com/p/CujoxHxo_2A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Τζόνσον παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία το καλοκαίρι του 2022, λόγω μιας σειράς σκανδάλων. Παραιτήθηκε και από το βουλευτικό του αξίωμα τον περασμένο μήνα, καθώς διαφαινόταν πως η έρευνα του κοινοβουλίου σε βάρος του θα ήταν καταδικαστική: η έκθεση που συνέταξε η αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είπε σκοπίμως ψέματα στο Κοινοβούλιο για τα πάρτι που διοργανώνονταν στην Ντάουνινγκ Στριτ κατά τη διάρκεια της πανδημίας της Covid-19.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ