ΚΟΣΜΟΣ

Σε ξενοδοχείο μένει ο πρίγκιπας Χάρι - Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο Ουίλιαμ

Σε ξενοδοχείο μένει ο πρίγκιπας Χάρι - Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο Ουίλιαμ
Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Σε ξενοδοχείο διαμένει ο πρίγκιπας Χάρι μετά την ανακοίνωση ότι ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος πάσχει από καρκίνο την ώρα που στα καθήκοντα του επέστρεψε ο αδελφός του πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Ο Ουίλιαμ καλείται να αναλάβει έναν πιο προβεβλημένο ρόλο κατά την απουσία του πατέρα του από τη δημόσια ζωή σε μία στιγμή που και ο ίδιος έχει ένα οικογενειακό πρόβλημα καθώς σε περίοδο ανάρρωσης είναι η σύζυγός του Κέιτ μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Πάντως προς μεγάλη απογοήτευση όσων περίμεναν ότι η ασθένεια του Καρόλου θα οδηγούσε σε συμφιλίωση ανάμεσα στα δύο αδέλφια Ουίλιαμ και Χάρι δεν αναμένεται να συναντηθούν κατά την παραμονή του δεύτερου στο Λονδίνο.

Πάντως ο Χάρι είδε για 45 λεπτά τον ασθενή πατέρα του Κάρολο πριν ο μονάρχης μεταβεί στο Σάντριχαμ.

Η βασιλική συντάκτρια των Sunday Times, Ρόγια Νίκα, αποκάλυψε ότι ο λόγος πίσω από αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στην υγεία του βασιλιά.

Εμφανιζόμενη στην εκπομπή Good Morning Britain την Τετάρτη (7/2) δήλωσε: «Ο βασιλιάς ήταν πολύ κουρασμένος μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την προηγούμενη ημέρα.

Είμαι σίγουρη ότι ο Χάρι θα ήθελε να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί του, αλλά μάλλον σέβεται αρκετά τον πατέρα του που περνάει τη θεραπεία του».

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ εκκένωσαν το Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ πέρυσι και τώρα φέρεται να χρειάζονται μια «επίσημη πρόσκληση» για να μπορέσουν να μείνουν με τους βασιλείς σε «προστατευόμενη ιδιοκτησία».

Σημειώνεται ότι ο Ουίλιαμ είχε αναβάλει όλες τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις του για να ασχοληθεί με τα τρία παιδιά του μετά την προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε η 42χρονη σύζυγός του Κέιτ, στις 16 Ιανουαρίου.

Έκτοτε, ο πατέρας του υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ίδιο νοσοκομείο με την Κέιτ για υπερπλασία του προστάτη προτού ανακοινώσουν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, τη Δευτέρα (5/2), ότι εξετάσεις που ακολούθησαν στον 75χρονο μονάρχη αποκάλυψαν μια μορφή καρκίνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ