ΕΛΛΑΔΑ

Δεν αποκλείει η ΕΛΑΣ και την εκδοχή της ληστείας για το έγκλημα στο β' νεκροταφείο

Δεν αποκλείει η ΕΛΑΣ και την εκδοχή της ληστείας για το έγκλημα στο β' νεκροταφείο
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν έχει προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμων του φιλικού περιβάλλοντος της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β' Νεκροταφείο. Παράλληλα, εξετάζουμε, εκτός των άλλων και την εκδοχή της ληστείας. Ο δράστης πήρε την τσάντα της, με όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής.

Οι έρευνες που διενεργούνται είναι σε πλήρη εξέλιξη». Αυτά τόνισαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, την Παρασκευή το πρωί, κύκλοι αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας, με αγριότητα, της άτυχης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, που εργαζόταν στην Α΄ ΔΟΥ Πειραιά.

Ενδεικτικό στοιχείο του μένους του δράστη είναι ότι της κατάφερε δεκατέσσερις μαχαιριές σχεδόν σε όλο της το σώμα, ενώ, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έφερε αμυντικά τραύματα, που δείχνουν ότι προσπάθησε να προφυλαχθεί.

Η 32χρονη είχε πάει στο νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι σε τάφο στενού της φίλου, που έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα, πριν από λίγους μήνες. Η άτυχη γυναίκα, μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε, σύρθηκε για λίγα μέτρα, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από το δράστη, αλλά εκείνος την πρόλαβε και την μαχαίρωσε πάλι. Την Δώρα Ζέμπερη είδε ιερέας του Κοιμητηρίου την ώρα που ξεψυχούσε πάνω σε ένα τάφο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ