ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατέρα της Δώρας - Τι είπε στους αστυνομικούς

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατέρα της Δώρας - Τι είπε στους αστυνομικούς
EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Έπειτα από αρκετή ώρα, ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πατέρα της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Ο πατέρας της, Κώστας Ζέμπερης, επανέλαβε στους αστυνομικούς ότι πέρασε με το ταξί κοντά από το σημείο, περίπου δύο ώρες μετά το έγκλημα. Μάλιστα, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, την ώρα εκείνη ο συρμός του ηλεκτρικού ήταν ακινητοποιημένος και ο ίδιος επιβίβασε στο σημείο εκείνο ένα πελάτη, περίπου 30 ετών, ο οποίος φαινόταν αναστατωμένος,σαν να γνώριζε για τη δολοφονία.

«Έξω από το νεκροταφείο πήρα έναν τύπο γύρω στα 30-35, ήταν αλαφιασμένος και μου λέει «λόφο Σκουζέ». Δεν ξέρω αν είχε σχέση ο άνθρωπος αλλά μπήκε μέσα στο αμάξι, ήταν αλαφιασμένος, δεν μου φάνηκε νορμάλ», είχε πει σε δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες.

Ωστόσο, δεν επανέλαβε τους ισχυρισμούς του περί λίστας Λαγκάρντ και την ανάμειξη του ΣΔΟΕ στην υπόθεση στης άγριας δολοφονία της κόρης του.

Στα ΜΜΕ είχε δηλώσει ότι η δολοφονία έγινε σε κεντρικό σημείο και άρα ήταν προσχεδιασμένη από κάποιον που είχε πάει εκεί με σκοπό να τη δολοφονήσει.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο CNN Greece ότι αναμένεται να επιβεβαιωθούν τα όσα δήλωσε.

Παράλληλα, συγγενείς της άτυχης γυναίκας εκτοξεύουν κατηγορίες κατά του πατέρα της, για τη συμπεριφορά του προς αυτήν.

Η αστυνομία διενεργεί εξονυχιστική έρευνα στο στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έως αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ