ΕΛΛΑΔΑ

Το ξέσπασμα της αδερφής της Δώρας κατά του πατέρα τους – Τι έγραψε στο Facebook

Το ξέσπασμα της αδερφής της Δώρας κατά του πατέρα τους – Τι έγραψε στο Facebook
EUROKINISSI/ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Την ώρα που η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, στην προσπάθειά της να βρει τα ίχνη του δράστη, της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στο Β’ Νεκροταφείο με 14 μαχαιριές, η μικρότερη αδερφή της, Κωνσταντίνα εξαπολύει δριμύτατες επιθέσεις κατά του πατέρα τους, ο οποίος με δηλώσεις του στα ΜΜΕ εμπλέκει το ΣΔΟΕ, στη δολοφονία της κόρης του.

Η νεαρή κοπέλα κοινοποίησε στη σελίδα της στο Facebook μία είδηση που αφορά στην αδερφή της και έχει τίτλο: «Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρωνε η 32χρονη εφοριακός! Η μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα», με το σχόλιο «Φτου σου ξεφτίλα».

Στην ανάρτησή της, ένας χρήστης σχολίασε από κάτω: «Τώρα μόνο ο δολοφόνος να βρεθεί και όχι τέτοια προσωπικά θέματα είναι πολύ άσχημο πατέρας είναι και αυτός όπως και να έχει» και η Κωνσταντίνα απάντησε: «Τέρας όχι πατέρας κ όποιος δεν ξέρει μην εκφέρει γνώμη. Για την μνήμη της αδελφής μου θα μάθουν όλοι τι είχε τραβήξει ο άγγελός μου».

dora
dora 2

Αυτή δεν ήταν η πρώτη ανάρτηση της αδερφής του θύματος, η οποία σε ανάρτηση στο Facebook τα ξημερώματα της Παρασκευής, είχε καταφερθεί για πρώτη φορά εναντίον του πατέρα της, κατηγορώντας τον ότι όλα αυτά τα χρόνια έλειπε και ότι η άτυχη Δώρα πλήρωνε τα χρέη του.

«Αίσχος φτου σου ξεφτίλα, αυτός δεν είναι πατέρας είναι τέρας, χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας», ανέφερε σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε ο πατέρας τους έξω από το νεκροταφείο.

dora 3

Εξάλλου, στην κηδεία της 32χρονης, η Κωνσταντίνα ξέσπασε και πάλι την οργή της κατά του πατέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ