Σε δίκη παραπέμπεται ο Σταύρος Ψυχάρης για τα δάνεια του ΔΟΛ
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο Σταύρος Ψυχάρης -αλλά και δέκα στελέχη της Alpha Bank- για το δάνειο των 57 εκατομμυρίων ευρώ που έλαβε από την τράπεζα προκειμένου να αγοράσει μετοχές του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, σύμφωνα με το βούλευμα του συμβουλίου Εφετών.
Οι δικαστές του Συμβουλίου Εφετών υιοθέτησαν την πρόταση της εισαγγελέως Αικατερίνης Αντωνίου και παραπέμπουν σε δίκη τον άλλοτε ισχυρό άντρα του ΔΟΛ για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία.
Ο κ. Ψυχάρης φέρεται να έλαβε το επίμαχο δάνειο χωρίς να δοθούν επαρκείς εγγυήσεις. Στο εδώλιο θα καθίσουν και 10 στελέχη της τράπεζας, που κατηγορούνται για την αξιόποινη πράξη της απιστίας στην υπηρεσία, καθώς ενέκριναν τη χορήγηση του εν λόγω δανείου.
Πέθανε ο θρύλος της κάντρι μουσικής Ντόλι Πάρτον
21:03
Φωτιά στη Βοιωτία: Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς στην Στεφάνη
20:59
Ρωσία: Η κυβέρνηση θα παρατείνει την απαγόρευση των εξαγωγών πετρελαίου ντίζελ έως τον Σεπτέμβριο
20:48
Μετρό Κυψέλης: Τα πρώτα στοιχεία για τις ζημιές σε κτήρια - Πόσα έχουν υποστεί καθιζήσεις
20:39