Προπηλάκισαν τον Κώστα Ζουράρι στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης
Άγνωστοι προπηλάκισαν την Κυριακή τον τέως υφυπουργό Παιδείας Κώστα Ζουράρι, την ώρα που εκείνος βρισκόταν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την ονομασία της πΓΔΜ.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, μόλις ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους αντιλήφθηκαν την παρουσία του βουλευτή τού επιτέθηκαν φραστικά και επιχείρησαν να τον λιντσάρουν.
O κ. Ζουράρις φυγαδεύτηκε, τελικώς, από άντρες της προσωπικής του ασφάλειας.
Ανεξάρτητοι Έλληνες: Φασιστική ενέργεια
«Συνιστά φασιστική ενέργεια και είναι απολύτως καταδικαστέος ο προπηλακισμός που δέχθηκε ο βουλευτής και μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Ζουράρις, στη διάρκεια του σημερινού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη κατά της χρήσης του όρου "Μακεδονία" από τα Σκόπια» αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, σχολιάζοντας το περιστατικό.
Η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισημαίνει πως «φασιστικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατία, ούτε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία μας».
Βιολάντα: Πραγματογνώμονες και πάλι στο σημείο της τραγωδίας - «Κλειδί» οι καταθέσεις μαρτύρων
10:49
Το 1ο κατάστημα Νέας Εμπειρίας της CrediaBank στη Θεσσαλονίκη άνοιξε τις πόρτες του
10:42
Συρία: Σύγκρουση τρένου με όχημα που διέσχιζε τις γραμμές - Δύο νεκροί και 11 τραυματίες
10:34
Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις Ουκρανίας - Ρωσίας: «Υπάρχει πρόοδος», λέει εκπρόσωπος του Πούτιν
10:31