ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Novartis: Έρευνα με εισαγγελική εντολή στο σπίτι συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη

Υπόθεση Novartis: Έρευνα με εισαγγελική εντολή στο σπίτι συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Έρευνα στο σπίτι στενής συνεργάτιδας του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα με εισαγγελική εντολή, από την Αστυνομία.

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η συγκεκριμένη έρευνα εντάσσεται στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονται από την οικονομική εισαγγελία και την εισαγγελέα διαφθοράς, για την υπόθεση της Novartis.

Στην προκειμένη περίπτωση, φαίνεται πως την έρευνα διέταξε η εισαγγελέας διαφθοράς, η οποία χειρίζεται απευθείας την υπόθεση και θα αξιολογήσει τυχόν ευρήματα.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε ηθικό αυτουργό της υπόθεσης Novartis τον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως έχει βάσιμες υπόνοιες ότι αυτός οργάνωσε όλη αυτή τη σκευωρία.

«Το ποινικό μητρώο του κ Τσίπρα είναι λευκό τώρα, ας μην βιάζεται γιατί ο ίδιος οργάνωσε τη σκευωρία της Novartis. Αν πάτε στην ομιλία του κ Tσίπρα, τον Φεβρουάριο του 2017, αυτά που έλεγε, τα λενε στις καταθέσεις τους, λέξη προς λέξη, οι μάρτυρες», είπε ο κ Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Χαρακτήρισε παράλληλα
ανεπίτρεπτο το αίτημα που διατύπωσε η εισαγγελέας διαφθοράς. «Η κα Τουλουπάκη έχει στείλει χαρτί στο FBI αίτημα να κάνει έρευνα για τους υπουργούς λες και έχει δικαίωμα ως εισαγγελέας να κάνει κάτι τέτοιο», τόνισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ