ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό: Ταυτοποιήθηκε και δεύτερο άτομο για την επίθεση στη «Φαβέλα»

Αποκλειστικό: Ταυτοποιήθηκε και δεύτερο άτομο για την επίθεση στη «Φαβέλα»
Φωτογραφία Αρχείου ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Με εντατικούς ρυθμούς φαίνεται ότι προχωρά η έρευνα των Αρχών για τον εντοπισμό της ομάδας των ακροδεξιών που επιτέθηκε στο κοινωνικό στέκι «Φαβέλα» στον Πειραιά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε άτομα, αναμεσά τους και η δικηγόρος της οικογένειας του Παύλου Φύσσα, η οποία μάλιστα είχε μεταφερθεί με σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece, αστυνομικοί κατάφεραν να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχεία που τους οδηγούν στην ταυτότητα και δεύτερου ατόμου που συμμετείχε στην επίθεση. Πρόκειται για νεαρό ο οποίος είχε στο παρελθόν απασχολήσει και πάλι τις Αρχές.

Λίγες ημέρες μετά το αιματηρό περιστατικό, μια από τις τραυματίες είχε αναγνωρίσει ένα ακόμη άτομο.

Οι Αρχές, από την αρχή των ερευνών για την υπόθεση, συγκέντρωσαν αρκετό υλικό από DNA και αποτυπώματα ενώ τα θύματα περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τα άτομα που αποτελούσαν την ομάδα που προχώρησε στη δολοφονική επίθεση.

Η ομάδα των ακροδεξιών εξτρεμιστών επιτέθηκε στο κοινωνικό στέκι στις 25 Φεβρουαρίου λίγο μετά τις 7 το απόγευμα. Κρατούσαν, σύμφωνα με τους τραυματίες μάρτυρες, λοστούς και ξύλα και άρχισαν να χτυπούν τα άτομα και να προκαλούν ζημιές στο χώρο. Φορούσαν κράνη, όμως κάποιοι είχαν αφήσει ανοιχτό το μπροστινό μέρος.

Πάντως, στελέχη της Κατεχάκη εξέφραζαν την αισιοδοξία τους ότι η έρευνα προχωρά αρκετά καλά και με γοργούς ρυθμούς και δεν αποκλείεται να βρεθούν στοιχεία και για τα υπόλοιπα άτομα που πήραν μέρος στη δολοφονική επίθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ