Απειλητική επιστολή κατά του πρώην προέδρου του ΣτΕ, Νίκου Σακελλαρίου
Απειλητική επιστολή έλαβε ο προσφάτως παραιτηθείς από τη θέση του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκος Σακελλαρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστολή με απειλητικό περιεχόμενο έφθασε στο σπίτι του παραιτηθέντος προέδρου, στην οποία διατυπώνονται ευθείες απειλές σε βάρος του ιδίου, ενώ υπάρχουν αναφορές «για καταδίκη του από λαϊκό δικαστήριο».
Η επιστολή αυτή είναι η δεύτερη κατά σειρά με απειλές κατά του παραιτηθέντος Προέδρου του ΣτΕ, καθώς παρόμοια επιστολή είχε σταλεί στον κ. Σακελλαρίου και το περασμένο καλοκαίρι.
Ο κ. Σακελλαρίου κατά πληροφορίες έχει στείλει έγγραφη αναφορά σε δύο αρμόδιους υπουργούς και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ ζητώντας την αύξηση των μέτρων ασφαλείας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ανώτατο Δικαστήριο ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα αποκατάστασης μετά την επίθεση που δέχθηκε προ ημερών με μπογιές και σπασίματα στην είσοδο.
Δένδιας σε στρατιωτικούς: «Θέλουμε καταρτισμένα στελέχη που φέρουν με υπερηφάνεια το εθνόσημο»
19:55
Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως «παρατηρητής»
19:43
Αλεξέι Ναβάλνι: Πώς δρα η τοξίνη δηλητηριώδους βατράχου στον ανθρώπινο οργανισμό (vid)
19:31
Ζιζέλ Πελικό: «Έμοιαζα σαν νεκρή» - Θα πάει στο κελί να συναντήσει τον πρώην σύζυγό της
19:19