ΕΛΛΑΔΑ

Ανθρωποκυνηγητό για τον 34χρονο που σκότωσε τη γυναίκα του στη Χαλκιδική

Ανθρωποκυνηγητό για τον 34χρονο που σκότωσε τη γυναίκα του στη Χαλκιδική
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Επείγον σήμα στα σύνορα αλλά και τους σταθμούς των διοδίων έχουν στείλει οι αρχές που προσπαθούν να εντοπίσουν τον άνδρα, ο οποίος χθες βραδυ σκότωσε μπροστά στα μάτια των παιδιών του την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ο δράστης έχει μαζί το ένα από τα δυο του παιδιά -μόλις 4 ετών.

Οι αστυνομικοί με εκπαιδευμένα σκυλιά ψάχνουν σε εγκαταλελειμμένα αγροκτήματα στη βόρεια Ελλάδα, καθώς εκτιμούν ότι ίσως σε ένα από αυτά εχει βρει προσωρινό καταφύγιο. Επίσης, με τη φωτογραφία του -από το λογαριασμό του στο facebook- στα χέρια, αξιωματικοί ψάχνουν πόρτα-πόρτα, καθώς και σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία, αφού φεύγοντας από το σπίτι δεν πήρε μαζί του τίποτα απ' ότι θα χρειαζόταν το 4 χρονο παιδί.

Οι αρχές έχουν ζητήσει από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας τα στοιχεία από την τελευταία φορά που έδωσε στίγμα το κινητό του τηλέφωνο μετά τη δολοφονία. Η απάντηση ήταν ότι βρισκόταν ακόμα σε ελληνικό έδαφος.

Πάντως, ουδείς αποκλείει το ενδεχόμενο να επιχειρήσει να περάσει στην Αλβανία. Θα ενημερωθεί η αστυνομία της γειτονικής χώρας για να γίνουν έρευνες και εκεί.

Το δεύτερο παιδί είναι μόλις 6 ετών. Εχει ήδη ζητηθεί απο ψυχολόγους να παρακολουθούν την καθημερινότητά του και να κρίνουν πότε είναι η καταλληλη στιγμη για να του πουν αυτά που έχουν συμβεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ