Λήξη συναγερμού στο κέντρο - Μεταλλικό αντικείμενο η «οβίδα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου»
Έληξε ο συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας, μετά τον εντοπισμό αντικειμένου, που θεωρήθηκε ότι ήταν οβίδα, το πρωί της Τρίτης στη συμβολή των οδών Ερμού και Νίκης. Με εντολή της ΕΛΑΣ, άνοιξαν οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο που είχαν κλείσει νωρίτερα.
Ως εκ τούτου αποκαταστάθηκε πλήρως η κίνηση των συρμών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, παρά το γεγονός ότι αρχικά φάνηκε πως πρόκειται για οβίδα του B’ Παγκοσμίου Πολέμου, μετά την παρέμβαση των πυροτεχνουργών του στρατού, αποδείχθηκε πως πρόκειται για μεταλικό αντικείμενο που είχαν αφήσει στην τοποθεσία, συνεργεία της ΔΕΗ.
Το αντικείμενο βρέθηκε στο Σύνταγμα στη συμβολή Ερμού και Νίκης από εργάτες της ΕΥΔΑΠ όπου πραγματοποιούν εργασίες. Η περιοχή αποκλείστηκε και πυροτεχνουργοί της ΕΛΑΣ μετέβησαν στην περιοχή.
Η περιοχή εκκενώθηκε, ενώ με εντολή της ΕΛΑΣ έκλεισαν προσωρινά οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο.

Δάνεια ελβετικού φράγκου: Τι να προσέξετε στους όρους μετατροπής τους σε ευρώ
03:00
Συντάξεις Μαρτίου: Όλες οι ημερομηνίες για την καταβολή στους δικαιούχους
02:00
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ: Πώς θα κάνετε την αίτηση
01:00
Έως πότε παρατείνεται η ισχύς για χρηματοδοτήσεις στους αγρότες με τις νέες ρυθμίσεις
00:30