ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα δημοσιογράφων εκβιαστών: Τι υποστήριξε ο δημοσιογράφος που προφυλακίστηκε στην απολογία του

Κύκλωμα δημοσιογράφων εκβιαστών: Τι υποστήριξε ο δημοσιογράφος που προφυλακίστηκε στην απολογία του
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αρνήθηκε τις κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και υποστήριξε πως δεν συνομιλούσε και δεν γνώριζε τους συγκατηγορούμενος του, τον άλλο δημοσιογράφο και τον εκδότη, ο δημοσιογράφος ο οποίος προφυλακίστηκε για την υπόθεση του κυκλώματος εκβιασμών.

Στην απολογία του ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι το στέλεχος της ΔΕΚΟ, η γυναίκα που έφερε στο φως την υπόθεση του κυκλώματος, τον παγίδευσε. Ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε πως το στέλεχος της ΔΕΚΟ διαφήμιζε την σχέση της με παράγοντες της κυβέρνησης Επίσης, υποστήριξε πως η συγκεκριμένη γυναίκα του πρότεινε να συναντηθούν με πολιτικό για να συγκροτήσουν επικοινωνιακή ομάδα. Στόχος αυτής της συνάντησης, πάντα σύμφωνα με όσα είπε ο προφυλακιστέος κατηγορούμενος, ήταν να καλύψει η γυναίκα που εργαζόταν στη ΔΕΚΟ τις φήμες για δικό της χρηματισμό.

Τελικά οι ισχυρισμοί του δημοσιογράφου δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί. Μετά την απόφαση αυτή της Δικαιοσύνης ο συνήγορος του δημοσιογράφου Σάκης Κεχαγιόγλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «H εξέλιξη στο στάδιο αυτό, αλλά και μετά τον ορυμαγδό των επιθέσεων και της διαστρεβλώσεως και αυθαίρετης ερμηνείας των λεγομένων του εντολέως μου, ήταν αναμενόμενη και προβλέψιμη. Πιστεύω ότι σε μεταγενέστερο χρόνο θα επικρατήσουν ψυχραιμότερες σκέψεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ