ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες εισέβαλλαν σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Αγρότες εισέβαλλαν σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ένταση επικράτησε σε ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου στην Καβάλα, όταν περίπου 100 αγρότες και κτηνοτρόφοι διέκοψαν την εκδήλωση, διαμαρτυρόμενοι για το προς ψήφιση ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο.

Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος dramini.gr, οι αγρότες που επιχείρησαν να εισβάλουν στην αίθουσα κατά την διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, την ώρα που μιλούσε ο κ. Φάμελλος, αρχικά εμποδίστηκαν από αστυνομικούς, με συνέπεια να δημιουργηθεί ένταση από την είσοδο, με μερικά σπρωξίματα και φωνές.

Ωστόσο, έπειτα από παρέμβαση των ψυχραιμότερων, τους επιτράπηκε η είσοδος στο αμφιθέατρο της πρώην νομαρχίας Καβάλας, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ομιλία, ενώ ορισμένοι εκπρόσωποι των αγροτών ζητούσαν να πάρουν το λόγο.

Οι εκπρόσωποι των αγροτών διαμαρτύρονταν έντονα για τα προς ψήφιση κυβερνητικά μέτρα και να κατηγόρησαν τον κ. Φάμελλο και τους τρεις τοπικούς κυβερνητικούς βουλευτές για εμπαιγμό.

Επικράτησε πανδαιμόνιο από φωνές, συνθήματα και μερικές αντεγκλήσεις μεταξύ κάποιων αγροτών και κάποιων παρευρισκόμενων στην εκδήλωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ