Θα κατέβουν στον δρόμο οι αστυνομικοί αν η κυβέρνηση δεν εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ
Μαζικές κινητοποιήσεις με ένστολες διαδηλώσεις και ακτιβιστικές ενέργειες σε πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα, ετοιμάζουν οι αστυνομικοί εάν η κυβέρνηση επιμείνει στη μη εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για επιστροφή του μισθολογίου τους στα επίπεδα του 2012.
Οι συνδικαλιστές της αστυνομίας θα βρίσκονται τις επόμενες ημέρες στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από όπου και θα ξεκινήσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Μιλώντας, μάλιστα, στο CNN Greece ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος υποστηρίζει ότι θα πρέπει να υπάρξει αντίδραση από όλες τις εργασιακές ομάδες που πλήττονται από την εφαρμογή του μνημονίου.
Φτάνει, παράλληλα, στο σημείο να καλεί τους συνδικαλιστές άλλων εργασιακών ομάδων να " σηκωθούν από τον καναπέ", όπως λέει χαρακτηριστικά, και να κατέβουν σε κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις.
Πυροσβεστική: Συνολικά 37 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο - Άμεσα ελεγχθηκαν οι 26
22:29
Αποθέωση Τζόλη από τους οπαδούς της Μπριζ για το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στην Άρσεναλ
22:17
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 4,4 εκατ. ευρώ
22:07
Με «όπλο» την υπομονή, η επιστροφή των αδειούχων: Προβλήματα στην Αθηνών-Κορίνθου, γεμάτα τα λιμάνια
22:06