Εκπρόσωπος Ιερώνυμου: Δεν έγινε καμία αναφορά σε δημοψήφισμα
Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει αναφορικά με τα Θρησκευτικά και για την εισήγηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου προς την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής.
Ο Χάρης Κονιδάρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έθεσε εμμέσως θέμα Φίλη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Μακαριότατος δεν συζητά με τον υπουργό Παιδείας για το θέμα των Θρησκευτικών».
Έκανε επίσης λόγο για αντικληρικανιστές που μεταφέρουν στην Ελλάδα ό,τι «πιθηκιστικά» μοντέλα επικρατούν σε άλλες χώρες. «Η Εκκλησία ποτέ δεν έχωσε τη μύτη της στα θέματα της Πολιτείας και αυτό που ζητά από την πολιτεία είναι ο σεβασμός του Συντάγματος» τόνισε.
Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι ο Αρχιεπίσκοπος κατά την εισήγησή του «δεν έκανε καμία αναφορά σε δημοψήφισμα».
Διαβάστε επίσης:
Ιεραρχία: Η ώρα του... Φίλη και των Θρησκευτικών την Τετάρτη
Τραμπ: Με ενημέρωσαν ότι οι δολοφονίες στο Ιράν σταμάτησαν
22:29
Γκίλφοϊλ: Πρώτη φορά εν ενεργεία μέλος του ΔΣ της FED επισκέπτεται επίσημα την Ελλάδα
22:27
Ιταλία και Πολωνία καλούν τους πολίτες τους να φύγουν αμέσως από το Ιράν
22:16
«Δεν καταφέραμε να αλλάξουμε τη στάση της Ουάσινγκτον» για τη Γροιλανδία, λέει ο ΥΠΕΞ της Δανίας
22:04