ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε η σορός της γυναίκας που πήδηξε από τη γέφυρα του Ρίου Αντιρρίου (pics&vid)

Εντοπίστηκε η σορός της γυναίκας που πήδηξε από τη γέφυρα του Ρίου Αντιρρίου (pics&vid)
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Στην 31χρονη γυναίκα που την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έπεσε από τη γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου, ανήκει η σορός που βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία Λακκόπετρας κάτω Αχαΐας.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, η σορός εντοπίστηκε από πολίτες που ειδοποίησαν την αστυνομία. Η άτυχη γυναίκα αναγνωρίστηκε από τους οικείους της.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι κάμερες ασφαλείας της γέφυρας είχαν εντοπίσει την γυναίκα να κατεβαίνει από ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια να χάνεται.

700700 0

Η γυναίκα φέρεται να στάθμευσε το αυτοκίνητό της μεταξύ του δεύτερου και τρίτου πυλώνα της Γέφυρας. Έπειτα, βγήκε και πήδηξε στη θάλασσα. Από τις κάμερες κυκλοφορίας δεν είναι δυνατό να διαπιστωθεί αν όντως η γυναίκα πήδηξε στη θάλασσα. Ωστόσο φαίνεται να σταθμεύει το όχημά της και κατευθύνεται προς τα προστατευτικά κάγκελα.

700700

Όπως γράφτηκε στα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, στο αυτοκίνητο βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα μέσω του οποίου προαναγγέλλεται αυτοκτονία. Το λιμενικό σώμα είχε διεξάγει εκτεταμένες έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ