ΕΛΛΑΔΑ

Η πρώτη περιγραφή για τον μανιακό δολοφόνο των οδηγών ταξί

Η πρώτη περιγραφή για τον μανιακό δολοφόνο των οδηγών ταξί
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον μανιακό που φαίνεται να έχει στόχο τους οδηγούς ταξί, τους οποίους πυροβολεί, με τελευταίο θύμα το βράδυ της Τρίτης στην Κηφισιά, έναν 52χρονο επαγγελματία οδηγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece ο δράστης χρησιμοποιεί 9αρι όπλο με σιγαστήρα, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός από τους διερχόμενους.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές έβαλαν στο μικροσκόπιο ένα παρόμοιο περιστατικό επίθεσης σε οδηγό ταξί πριν από περίπου ένα μήνα και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece, οι αστυνομικοί έχουν λάβει κατάθεση από το πρώτο θύμα και η περιγραφή του για το περιστατικό είναι συγκλονιστική.

Όπως περιέγραψε ξαφνικά ένιωσε ένα κάψιμο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Τότε γύρισε προς τον πελάτη, ο οποίος ήταν ο επίδοξος δολοφόνος του τελικά, και του είπε πως δεν αισθάνεται καλά. Μάλιστα, του ζήτησε επειδή ζαλίζεται να του τραβήξει το χειρόφρενο, ώστε να μην χτυπήσουν με το ταξί.

Από την πρώτη στιγμή οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας απέκλεισαν το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστεία, καθώς στην τσέπη του θύματος βρέθηκαν χρήματα, ενώ το σκηνικό της δολοφονίας έδειχνε στους αστυνομικούς ότι πρέπει να ψάξουν αλλού τον δράστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο θύμα δεν θυμόταν τα χαρακτηριστικά του δράστη, αλλά έδωσε πλήρη περιγραφή για τα ρούχα που φορούσε εκείνο το βράδυ.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν λεωφορείο που περνούσε από το σημείο δεν μπορούσε να περάσει, γιατί το ταξί έκλεινε τον δρόμο και ο οδηγός του κατέβηκε να δει τι συμβαίνει, οπότε αντίκρισε τον 52χρονο νεκρό και ειδοποίησε την Αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ