ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία οδηγού ταξί: Το μυστικό της εμμονής του δράστη και το σημείο κλειδί

Δολοφονία οδηγού ταξί: Το μυστικό της εμμονής του δράστη και το σημείο κλειδί
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«... Το μυστικό της εμμονής του βρίσκεται κάπου στην οδό Χαριλάου Τρικούπη και Μαυρομιχάλη. Ξορκίζει κάτι που έχει συμβεί σε αυτό το σημείο...» λέει στο CNN Greece αξιωματικός που ασχολείται με την υπόθεση του μανιακού δράστη που σκότωσε έναν οδηγό ταξί και τραυμάτισε έναν ακόμη.

Οι αξιωματικοί που προσπαθούν να φτιάξουν το προφίλ του δράστη εκτιμούν ότι κάποιος λόγος υπάρχει που και τα δυο θύματα του τα οδήγησε στο συγκεκριμένο σημείο για να τα πυροβολήσει. Μπορεί να μπήκε στο ταξί ως πελάτης από διαφορετικά σημεία της Αττικής, ωστόσο οι Αρχές πιστεύουν ότι σίγουρα δεν είναι τυχαίο το σημείο που επιλέγει να βγάλει το όπλο.

«....Δεν μπορούμε να βρούμε μέχρι αυτή τη στιγμή σύνδεση ανάμεσα στους δυο οδηγούς ταξί. Άρα δεν είναι προσωποποιημένο το θέμα της εκδίκησης για τον δράστη αλλά ίσως έχει να κάνει με κάποιο παλιό περιστατικό με οδηγό ταξί...» υποστηρίζει στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται ο δράστης, στην πρώτη του επίθεση, όπου τραυμάτισε το θύμα του, να μην είχε κάνει ακόμα τη μετατροπή του όπλου του και να χρησιμοποίησε από κοντινή απόσταση το όπλο με αμπούλες αερίου που προκάλεσαν και τον τραυματισμό του οδηγού ταξί. Όπως όλα δείχνουν όμως μόνος του ή με τη βοήθεια κάποιου άλλου, έκανε τη μετατροπή του όπλου σε πυροβόλο, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτώσει το δεύτερο θύμα του.

Σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση κατέθεσαν και οι συγγενείς του θύματος. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα, είπαν ο άνθρωπος τους είχε φύγει από το σπίτι λίγη ώρα πριν από τη δολοφονία.

Διαβάστε επίσης:

Νέα κατάθεση από τον οδηγό ταξί που επέζησε από την επίθεση με σφαίρες

Τα κίνητρα της δολοφονίας του οδηγού ταξί στην Κηφισιά αναζητά η αστυνομία

Δολοφονία οδηγού ταξί: Στο μικροσκόπιο παρόμοια υπόθεση πυροβολισμού

ΔΗΜΟΦΙΛΗ