ΕΛΛΑΔΑ

Νέα κατάθεση από τον οδηγό ταξί που επέζησε από την επίθεση με σφαίρες

Νέα κατάθεση από τον οδηγό ταξί που επέζησε από την επίθεση με σφαίρες
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας κατέθεσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο οδηγός ταξί που είχε δεχθεί τους πυροβολισμούς του δράστη που χθες τα ξημερώματα σκότωσε έναν άλλο οδηγό ταξί στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος που σώθηκε από θαύμα από τις τρεις σφαίρες που δέχτηκε, επανέλαβε στις αρχές με λεπτομέρειες το περιστατικό.

«Με σταμάτησε στο δρόμο και μπήκε και κάθισε στο πίσω κάθισμα. Μου ζήτησε να τον μεταφέρω στην Κηφισιά στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Φορούσε κουκούλα και αθλητικά ρούχα. Δεν μου μίλησε καθόλου κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Ούτε και εγώ όμως προσπάθησα να του ανοίξω κουβέντα. Ξαφνικά ένιωσα το κάψιμο στο λαιμό και πρόλαβα να του πως, χωρίς να ξέρω τι έχει συμβεί, να μου τραβήξει το χειρόφρενο .Μετά έχασα τις αισθήσεις μου».

Οι αστυνομικοί τον ρώτησαν πολλές φορές αν γνωρίζει προσωπικά το νεκρό οδηγό ταξί, για να πάρουν αρνητική απάντηση.

Πάντως οι αρχές γνωρίζουν τη διαδρομή και την περιοχή από την οποία πήρε στο ταξί του τον δολοφόνο, ο οδηγός ταξί που βρέθηκε νεκρός.

Μάλιστα οι αρχές δεν αποκλείουν να παρακολουθούσε ο δράστης το θύμα του, και μάλιστα να του είχε στήσει καρτέρι ακόμα και κάτω από το σπίτι του.

Πάντως οι αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης έχει κάτι εμμονικό με τους οδηγούς των ταξί, ίσως λόγω κάποιου περιστατικού που είχε στο παρελθόν και πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο τους εκδικείται.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία οδηγού ταξί: Μετέτρεψε ένα αεροβόλο σε πυροβόλο όπλο

Δολοφονία οδηγού ταξί: Μετέτρεψε ένα αεροβόλο σε πυροβόλο όπλο

Η πρώτη περιγραφή για τον μανιακό δολοφόνο των οδηγών ταξί

Δολοφονία οδηγού ταξί: Στο μικροσκόπιο παρόμοια υπόθεση πυροβολισμού

Τα κίνητρα της δολοφονίας του οδηγού ταξί στην Κηφισιά αναζητά η αστυνομία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ