ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότης: Δεν θα φοβηθούμε, να το καταλάβει ο Αλέκος...o Τσίπρας (vid)

Αγρότης: Δεν θα φοβηθούμε, να το καταλάβει ο Αλέκος...o Τσίπρας (vid)

«Έχω αγωνιστεί στην ζωή μου, δεν φοβάμαι να διαδηλώσω για τα δίκαια του δικαιώματα μου». Αυτό τόνισε ο αγρότης Παναγιώτης Κουτσομίχος, που βρέθηκε στις σημερινές κινητοποιήσεις του κλάδου του και ήρθε αντιμέτωπος με τα επεισόδια που ξέσπασαν έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο κ. Κουτσομίχος μιλώντας στα μέσα εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως «ο ελληνικός λαός χόρτασε ψέμα».

«Αυτοί με έφεραν εδώ», είπε.

«Πριν το οτιδήποτε μας έριξαν χημικά, ήταν το καλωσόρισμα», κατήγγειλε και ξεκαθάρισε πως οι διαμαρτυρόμενοι δεν έχουν «τίποτα με τα σώματα ασφαλείας», που η κυβέρνηση παρέταξε απέναντί τους.

«Δεν θα φοβηθούμε», «να το καταλάβει ο Αλέκος. ... δεν είναι Αλέξης είναι Αλέκος. Για μένα δεν έχει πολιτική αξιοπρέπεια, απέναντι στον ελληνικό λαό», είπε αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Να κατέβουν από τις καρέκλες της αλαζονείας και να κατεβούν στον ελληνικό λαό, αλλιώς να παραιτηθούν».

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε η αξιωματική αντιπολίτευση με τον κ. Κουτσομίχο να ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ξεφύγει από τα τηλεοπτικά παράθυρα και να συμπαρασταθεί στον αγώνα τους.

«Αν θέλει ο κ. Μητσοτάκης της διακυβέρνηση της χώρας, να μην είναι μόνο στα παράθυρα των καναλιών. Να είναι εδώ. Αν θέλει να είναι άξιος για να παραλάβει την διακυβέρνηση της χώρας».

«Έχουμε ανάγκη από άξιους πολιτικούς», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση και χημικά μεταξύ αγροτών και ΜΑΤ (pics&vids)

«Απόβαση» των αγροτών από την Κρήτη στην πρωτεύουσα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ