Τραγωδία στη Μεσσήνη: Νεκρός 59χρονος πατέρας και η 10χρονη κόρη του (vid)
Τραγωδία εκτυλίσσεσαι από το πρωί της Παρασκευής στη Μεσσήνη. Ένας 59χρονος πατέρας, για άγνωστο λόγο, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η 10χρονη κόρη του. Στην συνέχεια έστρεψε την κάνη προς τον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.
Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, όπως τονίζει το eleftheriaonline.gr, αναφέρουν πως τα άψυχα σώματα της μικρής και του πατέρα βρέθηκαν από συγγενικό πρόσωπο, λίγο μετά τις 9 το πρωί.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε το σημείο. Αναμένεται να φτάσει και ιατροδικαστής, προκειμένου να κάνει μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση, ενώ οι Αρχές αρχές ξεκινήσει τις έρευνες για την υπόθεση.
ΧΡΗΜΑ
Τέλη Κυκλοφορίας 2026: 10 + 1 ερωτήσεις και απαντήσεις για την καταβολή
02:00
ΧΡΗΜΑ
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης των πληρωμών από σήμερα έως τις 2 Ιανουαρίου
01:00
ΧΡΗΜΑ
Οι αμοιβές για Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΟ: Τραμπ – Ζελένσκι: «Πιο κοντά από ποτέ σε συμφωνία Ρωσίας–Ουκρανίας» - Τι συζητήθηκε στο Μαρ-α-Λάνγκο
00:24
ΚΟΣΜΟΣ