ΕΛΛΑΔΑ

Φωτογραφίες από την τεράστια λεία της συμμορίας των Ρομά

Φωτογραφίες από την τεράστια λεία της συμμορίας των Ρομά
Ελληνική Αστυνομία

Φωτογραφίες από την μεγάλη λεία που είχε συγκεντρώσει το γνωστό εγκληματικό δίκτυο που είχαν στήσει Ρομά, στον τομέα των ληστειών και διαρρήξεων, δημοσίευσε η ελληνική αστυνομία.

Συνολικά, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται πάνω από επτακόσια κιλά χρυσαφικά και κοσμήματα καθώς και άλλα τιμαλφή και κειμήλια, όπως πολύτιμοι λίθοι, συλλεκτικά νομίσματα, θρησκευτικές εικόνες και άλλα αντικείμενα, τα οποία ξεπερνούν σε αξία τα 10.000.000 ευρώ.

ellas1
ellas3
ellas4
ellas5

Όλα αυτά τα αντικείμενα θα επιστρέψουν και πάλι στα χέρια των ιδιοκτητών και των κατόχων τους, οι οποίοι συχνά συνδέονται μαζί τους με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, σε προσωπικό ή οικογενειακό επίπεδο, δήλωσε ο διοικητής διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής, Χρήστος Παπαζαφείρης.

ellas8
ellas9
ellas 7
26062017parousiash023

Σε επιχείρηση που πραγματοποίησαν την Παρασκευή στις δυο νέες κρυψώνες της συμμορίας στο Χαλάνδρι, οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αμαρουσίου βρήκαν στο φούρνο, στο ψυγείο ακόμη και στο καλάθι των ρούχων στο μπάνιο, κρυμμένα τα χρυσαφικά που έκλεβαν από σπίτια.

26062017parousiashaea001
26062017parousiashaea002

Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να βρουν μια αίθουσα 40 επί 20 για να μπορέσουν να μεταφέρουν τα κλοπιμαία και μάλιστα δόθηκε εντολή να ενισχυθούν οι σκοπιές και οι αστυνομικοί που θα φυλάνε το «θησαυρό».

Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα έρευνα πρόκειται για ό,τι βρήκαν και άρπαξαν οι κακοποιοί σε πάνω από 200 σπίτια ανυποψίαστων πολιτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ