ΕΛΛΑΔΑ

Πετρούπολη: Κατέληξε η 18χρονη από τα τραύματα που της προκάλεσε ο πατέρας της

Πετρούπολη: Κατέληξε η 18χρονη από τα τραύματα που της προκάλεσε ο πατέρας της
EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Η 18χρονη που εδώ και μέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή. Η κοπέλα που νοσηλευόταν στο Θριάσειο Νοσοκομείο υπέκυψε τελικά στα σοβαρότατα τραύματα με μαχαίρι που της είχε προκαλέσει ο 55χρονος πατέρας της την περασμένη Τετάρτη.

Πρόκειται να διεξαχθεί άμεσα νεκροψία-νεκροτομή.

Όσο για τον 55χρονο πατέρα, νοσηλεύεται τραυματισμένος αλλά όχι σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Το χρονικό του δράματος

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Τετάρτης, όταν η πυροσβεστική ενημερώθηκε ότι έχει ξεσπάσει πυρκαγιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου επί της οδού Κύπρου, 52 στην Πετρούπολη.

Στο χώρο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα απεγκλωβίζοντας χωρίς τις αισθήσεις τους έναν 55χρονο και τη 17χρονη κόρη του. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Αυτό που προβλημάτισε τις Αρχές και άρχισε να εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο του εγκλήματος ήταν το γεγονός ότι η ανήλικη κοπέλα εντοπίστηκε με αίματα στο πρόσωπο.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι αφορμή για την άγρια επίθεση στάθηκε ένα μήνυμα στο κινητό της κοπέλας προς τη μητέρα της και στο οποίο της έλεγε να μην επιστρέψει στο σπίτι, καθώς ο 55χρονος δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά.

Τα δύο άτομα απεγκλωβίστηκαν έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου στην Πετρούπολη Αττικής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις, ο 55χρρονος πατέρας είχε προηγουμένως προσπαθήσει να στραγγαλίσει την 18χρονη κοπέλα.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα σημάδια στο λαιμό της κοπέλας προέρχονταν από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα που προσπάθησε να την σκοτώσει πνίγοντάς την ενώ αμέσως μετά έβαλε φωτιά στο σπίτι, χρησιμοποιώντας λάδι.

Κανένας μάλιστα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η κοπέλα να ήταν αναίσθητη όταν ο 55χρονος έβαλε 4 εστίες πυρκαγιάς μέσα στο διαμέρισμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ