ΕΛΛΑΔΑ

Τι είπε στους αστυνομικούς η 15χρονη μητέρα των διδύμων στο Περιστέρι

Τι είπε στους αστυνομικούς η 15χρονη μητέρα των διδύμων στο Περιστέρι
EUROKINISSI

«Ήταν άρρωστος ο άντρας μου και ήθελα να του συμπαρασταθώ. Δεν ήθελα να τον αφήσω να πάει μόνος του στο νοσοκομείο». Αυτή ήταν η αφοπλιστική απάντηση της 15χρονης μητέρας των δύο δίδυμων αγοριών στους αστυνομικούς που τη ρώτησαν να μάθουν γιατί άφησε μόνα τους κλειδωμένα μέσα στο διαμέρισμα τα δύο νεογέννητα

Με την αθωότητα ενός ανήλικου παιδιού, τους κοίταξε και συμπλήρωσε, «δεν έπρεπε, ε;», «εντάξει».

Όπως αποκαλύφθηκε, η 15χρονη παντρεύτηκε τον 23χρονο, με τη συγκατάθεση των γονιών τους, που μάλιστα τους είχαν νοικιάσει και το σπίτι στο Περιστέρι για να μένουν. Σε ηλικία μόλις 14 ετών, η κοπέλα έμεινε έγκυος στα δύο αγοράκια και τον Απρίλιο του 2017 έγινε μητέρα.

Πάντως, οι γιατροί του νοσοκομείου Παίδων, διαπίστωσαν ότι τα μωρά δεν είχαν κανένα πρόβλημα υγείας ή σίτισης, ενώ εξακρίβωσαν ότι ο 23χρονος πατέρας είχε πάει πράγματι στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανηλίκων, που δεν μπορούσαν να ξεκαθαρίσουν μέσα τους αν απευθύνονταν σε μια μητέρα ή σε ένα παιδί μόλις 15 ετών, έθεταν ερωτήσεις για το γιατί δεν έπρεπε να αφήσει μόνα τους τα μωρά στο διαμέρισμα και με την ανωριμότητα ενός κοριτσιού, εκείνη συνέχιζε να απαντά «ε, εντάξει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ